Bagarić na Koševu
FOTO: fksarajevo.ba

Stiže kao slobodan nogometaš

Bagarić na Koševu

S. Mlaćo

Dražen Bagarić je novi član FK Sarajevo.

Bagarić je danas i zvanično predstavljen kao novi član bordo kluba.

Ovaj 28-godišnji napadač dolazi iz rumunskog Hermannstadta kao slobodan nogometaš.

"Veoma sam sretan zbog dolaska i zadovoljstvo mi je igrati za klub kao što je Sarajevo, jedan od najvećih klubova u ovoj državi. Dosta dobro poznajem ligu i naše terene, a i već sam u Širokom Brijegu surađivao sa trenutnim šefom struke Goranom Sablićem, pa vjerujem da će proces navikavanja biti vrlo kratak i da ću se brzo uklopiti u ovaj kolektiv. Na meni je da pružam dobre partije, te da ću navijače učiniti zadovoljnim", kazao je Bagarić.

Bagarić je do sada u karijeri igrao za Dinaru, Split, Dugopolje, Ashdod, Soligorsk, Široki Brijeg, Olimpiju i Hermannstadt, a u Premijer Ligi je upisao 57 nastupa gdje je postigao 20 pogodaka i dodao osam asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Sarajevo je prije par dana poraženo od moldavskog Milsamija u revanšu na Koševu i završilo je nastup u Evropi.

Navijači su razočarani, a jasno je da su pojačanja itekako potrebna. Problem su i zaostale plate prema nogometašima, a već u ponedjeljak bordo tim dočekuje u prvom kolu nove sezone Premijer lige Tuzlu City.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

chelsea321
Interesantno..prvi znakovi propadanja takog kluba čim fudbaleri dolaze onako ko sa pijace trebo je krastavaca ponijet.
2 28
Paradajz
Top napadač
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi