Uščuplić: Igrači su u prvom poluvremenu ispunili ono što sam tražio

Sarajevo slavilo minimalnu pobjedu

Uščuplić: Igrači su u prvom poluvremenu ispunili ono što sam tražio

S. Mlaćo
Sarajevo se od svojih navijača na Koševu za ovu sezonu oprostilo pobjedom nad Slobodom.

Bilo je 1:0 za Bordo tim.

Svoje viđenje nakon meča dao je šef struke bordo tima Dženan Uščuplić.

“Prvo poluvrijeme smo kontrolisali kroz kvalitetan posjed, te iskoristili i zabili pogodak. Već u drugom poluvremenu nismo bili u elementu, jer smo imali dosta problema u centralnoj zoni. Definitivno mislim da je pobjeda zaslužena“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrači su se potrošili protiv Veleža, ali u prvom poluvremenu smo ispunili ono što smo tražili. U drugom dijelu se osjetio nedostatak snage“, dodao je Ušuplić.

Sarajevo u posljednjem kolu gostuje kod FK Velež.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Husrefbeg22
Trebao si izvesti omladince da bar mogu potrcati. Ove penzionere treba konacno penzionisati i dati sansu mladima. Ovaj Ahmetovic skoro sve utakmice sto je odigrao nije gola postiga (2 gola za godinu dana je njegov skor). Da su direk ukopali u sesnaestersu odbile bi se 2 lopte od njega u gol. Ucinak katastrofalan. Trebalo je sansu dati Cmiljanicu i Catakovicu.
3 1
Comandini
Do kad cemo gledati trio fantastico? Ahmo, Krle i Dupi? Cuo sam da kafu pijete i dogovarate nove.ugovore ..ti meni ja tebi itd...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti