FK Sarajevo želi pobjedom razveseliti navijače: "Probat ćemo"

Uščuplić pred dolazak Slobode

FK Sarajevo želi pobjedom razveseliti navijače: "Probat ćemo"

M. Šljivak

Posljednju domaću utakmicu ove sezone FK Sarajevo igra sutra od 16:30 protiv tuzlanske Slobode.

Bordo tim u ovaj meč ulazi u poprilično lošem raspoloženju nakon poraza u finalu Kupa Bosne i Hercegovine od Veleža.

Sarajevo je tako ostalo bez trofeja i izlaska na evropsku scenu, no protiv Slobode Bordo tim će dati sve od sebe da dođe do tri boda.

"Svaka utakmica je bitna i sve ćemo uraditi da momci odigraju maksimalno korektno i angažovano pred svojim navijačima. Probat ćemo pobijediti utakmicu", rekao je trener Sarajeva Dženan Uščuplić.

Određenih promjena u sastavu će biti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bit će promjena u timu zbog potrošnje igrača na utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine".

Sarajevo je trenutno na četvrtom mjestu Premijer lige s 43 osvojena boda, a ovu poziciju im ugrožavaju Velež i Željezničar koji imaju po tri boda manje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MSOZ101
Nema se ekipi šta prigovoriti za finale, dobro odigrano protiv dobre ekipe. Ko zna kada će nam se ova sezona vratiti i za šta je ovo dobro. Prilika da se osvježi igrački kadar, krene ispočetka i budemo bolji naredne sezone. Nema potrebe za gomilanjem igrača jer nećemo igrati veliki broj utakmica. Od stranaca ostaviti Lazića i Avramovskog. Dovest jedno krilo, beka i napadača. Na drugom beku forsirati i istrpiti nekog akademca, umjesto Andreja ako ode upada Tarik Ramić.
11 1
rabodimis
Ne trebate pobijedit, trebate dat djeci da to odigraju, iskoristite neku priliku za nesto.. Zahvalite se Hebibovicu, Oremusu, Ahmetovicu, Dupovcu, Velkoskom, Palicu, Kanauricu.. HITNO !! Zahvalit se i mnogim iz administrativnog dijela kluba, udaljit nesposobne uhlj*be jos hitnije !!
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi