2

Komentari (2)

Wiener
mislim i nadam se da gresis... a jedan Vrancic neigra jer nemoze vise posteno potrcati ..pa prije Sarajeva nije ni u Rijeci vise igrao pa su ga otpisali a to je bilo prije 2 godine!! jednostavno njegovo je proslo!!
antiTrojkas
Ovo ce mu srediti karijeru. Ovo "vodstvo"FKS ima toliko love da to nije humano.Ali , upropastise igrace. Njima ne igta jedan Vrancic, koji je odlicno igrao u jednoj Engleskoj,s****se karijeru Samira Zelhkovica,jednig od najboljih univerzalaca lige.Cijelo vrijeme nesta izmisljaju,mjenjaju nemaju kostur ekipe.I ovaj Mehmedovic,predvidjam mu jedno 2 mjeseca, i onda noga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti