Neke stvari su zapisane u zvijezdama - Mehmedović je očito ispunio svoje dječačke snove

Fotografija govori sama za sebe

Neke stvari su zapisane u zvijezdama - Mehmedović je očito ispunio svoje dječačke snove

Esmer Oštraković

FK Sarajevo jučer je zvanično predstavio mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine, Eldara Mehmedovića kao novo pojačanje.

Za ovog mladog veznog fudbalera ovo je povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine jer je nakon odlaska iz Slobode bio član Lokomotive iz Zagreba.

Proteklog ljeta je Mehmedović napustio Slobodu i otišao je u Lokomotivu, ali u ovom klubu nikada nije dobio pravu priliku.

Tako je Mehmedović odlučio da se vrati u Premijer ligu BiH, te je potpisao za FK Sarajevo.

Jako bitna stvar za Bordo tim je činjenica da je Mehmedović 'zaštićeno godište', to će biti i za narednu sezonu, te bi na toj strani tim sa Koševa mogao itekako profitirat.

Oglasi

A, čini se da su neke stvari zaista zapisane u zvijezdama. Upravo to se može reći i za potpis Mehmedovića za FK Sarajevo.

Naime, pojavila se fotografija mladog fudbalera iz njegovih dječačkih dana i to upravo u dresu FK Sarajevo.

Mehmedović je kao dječak očito sanjao dres FK Sarajevo, a želja mu se sada ispunila.

Fotografija je napravljena na jednoj utakmici na stadionu Jošik u Lukavcu, a nekoliko godina kasnije Mehmedović je očito ispunio svoje dječačke snove.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine ovaj talentovani fudbaler nastupio je šest puta, a treba svakako napomenuti da je bio član i ostalih omladinskih selekcija.

Svoju karijeru Mehmedović je gradio u rodnoj Tuzli i ekipi Slobode, a sada će imati novu priliku da se dokaže bh. javnosti. Ovaj put u dresu Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

antiTrojkas
Ovo ce mu srediti karijeru. Ovo "vodstvo"FKS ima toliko love da to nije humano.Ali , upropastise igrace. Njima ne igta jedan Vrancic, koji je odlicno igrao u jednoj Engleskoj,s****se karijeru Samira Zelhkovica,jednig od najboljih univerzalaca lige.Cijelo vrijeme nesta izmisljaju,mjenjaju nemaju kostur ekipe.I ovaj Mehmedovic,predvidjam mu jedno 2 mjeseca, i onda noga
1 1
Wiener
mislim i nadam se da gresis... a jedan Vrancic neigra jer nemoze vise posteno potrcati ..pa prije Sarajeva nije ni u Rijeci vise igrao pa su ga otpisali a to je bilo prije 2 godine!! jednostavno njegovo je proslo!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi