U Klisu imaju jednu želju pred sutrašnji žrijeb Kupa BiH: To bi bila kruna!
FOTO: FK Klis

Član Druge lige Jug u bubnju sa premijerligašima

U Klisu imaju jednu želju pred sutrašnji žrijeb Kupa BiH: To bi bila kruna!

Samir Mlaćo

Sutra će biti održan žrijeb parova polufinala Kupa, a pored tri premijerligaša (FK Sarajevo, FK Borac, FK Tuzla City) u bubnju će se naći član Druge lige FBiH grupa Jug FK Klis.

U Klisu imaju jasnu želju pred sutrašnji žrijeb. Ne kriju to.

"Svlačionica FK Klis Buturović - Polje ima jasnu želju pred sutrašnji žrijeb polufinala Kupa: FK Sarajevo.
Mišljenja su da bi dvomeč protiv peterostrukog i aktuelnog prvaka naše države bio svojevrsna kruna fantastičnog nastupa u Kupu Bosne i Hercegovine u tekućoj sezoni.
Podsjećamo da će žrijeb parova biti održan sutra u 13:00 sati, uz direktan prijenos na YouTube kanalu Nogometnog/fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine", istakli su iz FK Klis.

Svoju domaću polufinalnu utakmicu Klis će vjerovatno igrati na stadionu FK Velež.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Već je Vice sredio da igraju sa BORCEM.
8 0
Sarbit2019
Bice vam ispunjena želja.Jos cemo korektno odigrati necemo vas natrpati.Sta ces svi bi da igraju sa 8 prvakom 7 osvajacem Kup-a
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti