Na derbiju besplatan ulaz na sjever Koševa!

Određene cijene ulaznica

Na derbiju besplatan ulaz na sjever Koševa!

Admin Čaušević

Prvi ovosezonski gradski derbi između Sarajeva i Željezničara igra se u srijedu na stadionu Asim Ferhatović Hase. 

Dva dana uoči utakmice određene su cijene ulaznica, a u FK Sarajevo su odlučili da obraduju sve navijače koji su planirali ići na sjevernu tribinu.

Naime, organizatori susreta su donijeli odluku da utakmica na sjever Koševa, odnosno tribinu Vedran Puljić bude besplatan.

Kada su u pitanju ostale tribine cijene ulaznica za istok su 10 KM i 8 KM (za članove), zapada 12 KM, odnosno 10 KM za članove.

Karta ulaznica za mališane koji će biti smješeni na dječijoj tribini na zapadu iznose 2 KM.

"Dječija tribina će biti aktivna i na derbiju, a istu će moći posjetiti sva djeca sa Junior ulaznicama, te osobe za ulaznicama za zapadnu tribinu, ulaz A3", saopšteno je iz FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, osigurano je i 1500 ulaznica za navijače Željezničara koji će biti smješeni na južnoj tribini našeg najvećeg stadiona.

Utakmica u srijedu počinje u 20:30. Bordo i Plavi momci nisu napravili obećavajuće uvertire pred utakmicu jer je Sarajevo izgubilo od Leotara (0:1), a Željezničar remizirao sa Veležom (0:0).

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NebitanTotalno
hahaha,pustili im dzaba,nebil slucajno napunili tribinu... treba se i toga sjetit?
17 16
100488
hahahhahahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahahahah trebali ste im dat po petaka da dodju
14 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti