14

Komentari (14)

bistrik87
opet nas nece biti 2 hiljade, meni da plate da udjem na Sjever sa onom piculadijom i nakim mangupima samoprozvanim, ma ocm da mi milju daju ne bi uso poluvrijeme.
Arma
Hahahahahahahahahhaah
Husrefbeg22
Predlazem da sve novcane kazne koje placa FK Sarajevo za bacanje baklji s sjevera fakturise tim kvazinavijacima. Moze se navijati bez bakljada, samo stetu nanose klubu.
Alkkk
Kad sam radi u klubu to sam svako malo predlagao, samo u dvije godine koliko smo para bacili zbog te stoke neodgojene. Znaju oni da klub placa kazne ali mora to majmuna glumit, samo zbog toga i dodju, slikaju se i glume navijace po fb i instagramu.
Mujci
????e ove dječije ulaznice ce ih obogatiti..SRAMOTA.Taj isti Željeznicar svojim mališanima do 12 god poklanja besplatan ulaz pa i na proslavi,kad su realno mogli zaraditi na ulaznucama.BRAVO ZA ŽELJU
100488
hahahhahahahahahahahahahahahahaahahahahhahahahahahahahahahahahahahah trebali ste im dat po petaka da dodju
ajanbrrin
Aaaahaaaaaaa. To Kralju.
south
hahaha jedino ga tako i mogu napuniti i to je pitanje
NebitanTotalno
hahaha,pustili im dzaba,nebil slucajno napunili tribinu... treba se i toga sjetit?
dadoodad
Nek si ti prvi prokomentarisao nešto što te se itekako tiče. Idi lezi malo i čekaj naredni rodjendan pa da nešto slavite
Stanley
Znači ja ću platiti a ova narkomanija besplatno
opetprvak46
Narkoman si :)
BordoBijeli1946
Jade jadni, nemoj ni dolaziti nikako.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.