3

Komentari (3)

rodjak
ma najbolje da odigraju 0{0 i svi zadovoljni ,Borac mMedjugorci i Velez zato sto im se Sarajevo nece nesto pribliziti,Siroki i Sloga zato sto im nece Sarajevo previse pobjeci,ovi sa zacelja ce biti zadovoljni jer ce Zeljo ostati tu gdje i jeste,a Sarajevo i Zeljo ce biti zadovoljni jer im je bolji bod nego da ne dobiju ni jedan,tako je najbolje ,0:0 i svi sretni ;)
Hanibal
Ni Dudic nije nista bolji od Rozmana. I on je bio pa je imao katastrofalne rezultate. Najgori su oni sto nam otjerase Mirzu Varesanovica, koji je imao odlicne rezultate. Bojim se da ce proci 10-tak godina ili vise dok opet odnesemo 3 pobjede u Hercegovini u mjesec ili dva dana protiv Veleza, Sirokog i Zrinjskog. A to je Mirza uradio i jos smo nabijali gol razliku na protivnicima.
Juka1987
Joj sto ne mogu pametnjakoviiica,Dudic je za ovoga Ferguson
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.