14

Komentari (14)

enko
Treba ti lijevi bocni a saljes salcina na posudbu?
KORAHE
nije salcin lijevi bek
Shaba
Samo se rijesit ovih uhl**** sto nece meda, frajeru mrsko da zivi kamol da igra, a masne pare uzeo. Jarane majstor si, al nemozes na terminu igrat ako si neozbiljan, kamol za klub.Idi gledaj filmove, sta te briga, doce ponuda vratnika, al samo ako ces bit ozbiljan.
Kapak
Nek ima neko muda da ga sjedne na.klupu. za 25.000 mjesecnu platu mor 7x bolje da igra
zevs
sigurno Sušić ide u MIlan, pa nije motivisan da igra u sarajevu
Mahatma.Barbie
Svaka čast Sabliću. Konačno trener sa karakterom. Trener vodi svlačionicu, a ne jedan igrač cijeli klub.
Rajvosa2019
Zali Boze plata koje je kasirao TSS , odigrao je 3-4 tekme na nivou ocekivanja i primanja- a ovo ostalo sramotno za igraca njegovog kalibra / odlican tehnicar ali lijen kao cuskija - zato nije ni uspjeo u karijeri , prije nego sto je dosao u FKS u kratkom roku je promjenio par klubova - sada bi vecini trebalo biti jasno zasto
Mahatma.Barbie
Pa bio je intervju sa njim. Kao nakon što mu je propao transfer u Inter, pao u depresiju. Gledao serije cijelu noć, nije pazio šta jede itd. Kao sad sam se uozbiljio. Vidimo pravo kako si se uozbiljio.
King_Kenny
@Mahatma.Barbie ...moze on slobodno okaciti kopacke o klin nakon ove epizode u Sarajevu...on jedino jos moze igratu u nekom nizeligasu kod nas,u inostranstvu ga nece niko to je sigurno...ocekivao sam da ce razvaliti u nasoj ligi kada je tek dosao,ali lik je panj.
Mahatma.Barbie
@King_Kenny Ako je istina da ima 13k eura mjesečnu platu, onda ga je trebalo otjerati na kraju prošle sezone. Znaš ti koje su to pare za naše uslove? Svako 4 mjeseca ti isplate 100k KM na račun. Pa i ne zezao se na treninzima i utakmicama.
Adohordas
Dobar igrač ali mislim da nema s kim igrati iskreno,nije mala stvar igrati za Genka-Hajduka ..igro je extra,i istina je da je trebao u Inter.
enko
Pa prijavi ga da ti igra za mjesnu zajednicu.
King_Kenny
@Mahatma.Barbie ...znam odlicno i znas cega se najvise bojim?...da FK Sarajevo na kraju ne zavrski kao KK Bosna...ovako su jedno vrijeme u KK Bosni dovodili nekakve igrace sumnjivog kvaliteta i nabijali im plate kao da su Michael Jordan,a znamo na kraju sta se sve izdesavalo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.