8

Komentari (8)

DOKTOR_GAZ_
Zbog panjeva poput JULARDZIJE, nase dijete dobija 10 minuta po utakmici..ali hajde..
Drakula
Hajduk nista veci klub od nasih klubova nije. Cak je kvalitet priblizan. Dinamo je pao k za usi iduce godine nece imati kluba u evropi kao ni mi.
Edis_91
Slazem ye u potpunosti
Culer
Ovo mi je prejako. Došao po igrača, a znao je da neće igrati. Hahahahaha. Ne može se doći tek tako, a?
Samo može Dinamu da se proda vama sabanima Splitskim jok, vi ste onakvu igračinu ko Livaju uništili a ne momka od devetnaest godina.
Barbosa
Momak je zlatna koka, nipošto ga ne puštati za te pare + ni u Hajduku vjerovatno neće igrati. Dajte mu da igra još godinu dvije i neka onda ide za dosta veći iznos u neku jaču ligu od ovih balkanskih.
Kyle8812
Nema od tog transfera ništa.Nastavite pisati o Livakovicu to vam ide od ruke livaklivak.ba
sarayson
Ovakva uprava ako napravi glupost i proda Buljubasica jos za takve sitne novce, zasluxzuje da je s klupe vode ala Varesanovici.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.