13

Komentari (13)

mido1921
Koji film će se prikazivati? Pitam za druga.
rabodimis
E cuj bojkot XD... Jel realno ocekivat da ih pustimo na miru, da rade sta god zele dok se mi fol nesto ljutimo ?? Za ove nesposobne glodare sto su se uhlje*ili i postali neko i nesto preko noci to je nagrada.
VozSkroz
Bordo Drogerasi nerade pa svako ima vremena da se ide na sastanak... lol.... ovi misle da su veci od Madridista
zgembo.popuslic
Zar nije utakmica kupa prva u proljetnom dijelu... Ahhh zaboravio sam, Sarajevo ispalo iz kupa
bazaorao
Kako si jaki i hrabri ovi navijači Želje, pa čak i ženski dio, predsjednica sama izaziva sve Horde na šake ako smiju, a pošto ne smiju, rekla im je da šute jer se inače ništa ne pitaju.
rabodimis
Jesil ovo sve sam skonto il ti je neko pomogao ? Iz kakve si ti vukoje*ine sisao ociju ti ?
FahroKonjHodzic
koljuse ko pascinje
nakopitam
A sta ako “vodjama” neko ponudi po 20 km da se umire? Hoce li onda sve biti ok kao i do sada?
user1639705257
@nakopitam a šta ako neko navijačima ponudi 10 km da tebe NATAKARI? Šta će onda biti LEVAT?! Piši normalno korektno , budi NAVIJAČ a ne PANJ i KLOC.
plemic
evo prilike torpedašima da napokon uđu u kino.
user1639705257
Eto ti ćeš iz ZAPADNOG kamenjara EUROpejac reći šta je kino? Ti i Vi niste znali šta je BIOSKOP kada smo mi imali... A isto tako i TRAMVAJ... LEVATINO rvatino!!! Prc jarane ( kad si već počeo UJO) Ujo te cuko (:-
Shaba
@plemic popij jednu "praljkovacu", opusti se...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti