FK Sarajevo moli svoje navijače: "Razmislite o uticaju svojih postupaka"
FK Sarajevo plaća kazne koje su posljedica postupaka Hordi zla.

Nakon dosta kazni

FK Sarajevo moli svoje navijače: "Razmislite o uticaju svojih postupaka"

Eldar Ganibegović

Kazne za navijačke nerede nisu male. Plaćaju ih klubovi, a sada je iz FK Sarajevo stigao apel upućen navijačima tima s Koševa.

"U posljednjih 12 mjeseci Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine naložio je isplatu značajnog iznosa od 163 000 maraka.

Molimo vas, naše vjerne navijače, da razmislite o uticaju svojih postupaka. Budimo u solidarnosti, ne samo zbog ljubavi prema igri, već i zbog poštivanju njenih pravila i tradicije.

Navijajte glasno, skandirajte ponosno, ali uvijek s poštovanjem i dostojanstvom. Neka nas ne prepoznaju samo po našoj strasti, već i po našem sportskom duhu.

Prazne tribine služe kao snažan podsjetnik šta bi se moglo dogoditi ako ne poslušamo ovaj poziv. Ne želimo da se utakmice igraju u tišini, bez energije i strasti koju samo vi, naši navijači, možete pružiti", objavio je FK Sarajevo.

U posljednjih 12 mjeseci Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine naložio je isplatu značajnog iznosa od 163 000...

Posted by FK Sarajevo on Friday, March 8, 2024
Oglasi

Podsjetimo, Fudbalski klub Sarajevo je žestoko kažnjen zbog incidenata nakon utakmice kada su navijači s istočne tribine pirotehničkim sredstvima gađali fudbalere i stručni štab Širokog Brijega.

Nakon toga Horde zla nisu bile prisutne niti na vječitom derbiju koji je u svoju korist rezultatom 3:0 riješio FK Željezničar. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo je vezao pet poraza u WWin ligi BiH i ima ukupno šest na posljednjih sedam mečeva. Ovog proljeća je bez pobjede u 90 minuta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ham0
Mirvicu jebbali ti svi navijaci Sarajeva milu majjku peddersku
0 4
Hipo
Pare nisu problem, para nema ? Buahahaaaa
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi