Obuća odredio sastav za svoj debi, sve spremno za meč na Mokrom Docu
stadion Mokri Dolac pred sami meč

Zanimljiva utakmica se očekuje

Obuća odredio sastav za svoj debi, sve spremno za meč na Mokrom Docu

Samir Mlaćo
Od 14:30 sati na Mokrom Docu igraju HŠK Posušje i FK Sarajevo.

Dva tima dobro se poznaju, a Posušje želi obradovati svoje navijače i upisati nove bodove, dok gosti stižu uzdrmani poslije poraza od Čelika u 1/16 finala Kupa BiH.

Feđa Dudić je nakon meča u Zenici podnio ostavku, a na njegovo mjesto je imenovan Emir Obuća.

Obuća će predvoditi tim do kraja ovog dijela sezone.

Treneri Goran Granić i Emir Obuća su odredili početne postave:

HŠK Posušje: Kukić, Brković, Krišto, Hanuljak, Begić, Jović, Roca, Lučić, Krešić, Vukoja, Boban.

Oglasi

FK Sarajevo: Šahinović, Trako, Mulalić, Čataković, Đokanović, Varešanović, Tomašević, Džafić, Avramovski, Drobarov, Ikić.

Obuća je u najavi meča kazao.

“Splet okolnosti je bio takav da je klub predložio da je najbolje rješenje da ja preuzmem mjesto šefa stručnog štaba. Najbolje poznajem ekipu, momci su profesionalci, a odmah sam prihvatio poziciju od strane vodstva kluba“, rekao je Obuća, te najavio meč na Mokrom Docu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Očekuje nas teška utakmica. Posušje posjeduje kvalitet, individualni, ali i kolektivno. Mi smo Sarajevo, svaku utakmicu trebamo ići na pobjedu. Svjesni smo svi problema, kako igrači, tako i cijelo rukovodstvo, ali što prije trebamo izaći iz krize. Nadamo se da ćemo uspjeti u tome“.

Pravdu na Mokrom Docu dijeli Ermin Sivac iz Zenice sa svojim pomoćnicima Amerom Macićem iz Mostara i Davorom Beljom, također iz Mostara. Četvrti sudija je Josip Martinović iz Čapljine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi