Posušje sjajno krenulo protiv Sarajeva, a onda ostalo sa desetoricom

Sivac isključio defanzivca Posušja

Posušje sjajno krenulo protiv Sarajeva, a onda ostalo sa desetoricom

Samir Mlaćo
Mreže miruju za sada na Mokrom Docu, no veliki problem je za domaće.

Naime, Krešić je dobio direktan crveni karton nakon duela sa Varešanovićem te su domaći ostali sa desetoricom. Čini se potpuno opravdana odluke sudije Ermina Sivca iz Zenice.

Nakon toga iz slobodnjaka je pokušao Čataković.

Ovo je veoma važan meč za oba tima, a Posušje se pokazalo u dobrom izdanju u prvih pola sata i bilo bolji rival.

Trener Posušja je bio primoran da uvede Šilića, dok je van morao Vukoja.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Treneri Goran Granić i Emir Obuća su odabrali postave za ovaj meč:

HŠK Posušje: Kukić, Brković, Krišto, Hanuljak, Begić, Jović, Roca, Lučić, Krešić, Vukoja, Boban.

FK Sarajevo: Šahinović, Trako, Mulalić, Čataković, Đokanović, Varešanović, Tomašević, Džafić, Avramovski, Drobarov, Ikić.

 Obuća je u najavi meča kazao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Splet okolnosti je bio takav da je klub predložio da je najbolje rješenje da ja preuzmem mjesto šefa stručnog štaba. Najbolje poznajem ekipu, momci su profesionalci, a odmah sam prihvatio poziciju od strane vodstva kluba“, rekao je Obuća, te najavio meč na Mokrom Docu.

“Očekuje nas teška utakmica. Posušje posjeduje kvalitet, individualni, ali i kolektivno. Mi smo Sarajevo, svaku utakmicu trebamo ići na pobjedu. Svjesni smo svi problema, kako igrači, tako i cijelo rukovodstvo, ali što prije trebamo izaći iz krize. Nadamo se da ćemo uspjeti u tome“.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi