29

Komentari (29)

mido1921
Pozdrav za sve vas tastatura navijače. Kako ste jaki na tipkama to je za nepovjerovati. Jedni pišu kako su ga otjerali i da nije valjao. Drugi likuju kao da su Nojera preoteli protivniku. A niko pojma nema ni o čemu. Bitno je vrijeđati i ponižavati protivnike. Pa da vam se i ja priključnim i nabijem vam mamice i seke ne racku.
Hanibal
Bojim se da su skutori nanjusili da se radi o dobrom golmanu. Da opet ne pojacamo svoje protivnike.
Ham0
Vidi naslova hahahaha ovi “novinari” umiru od ljubomore zbog SARAJEVA. Gospodjo novinari ovaj je otjeran iz Akademije FKS zbog nediscipline. A vi krepajte od muke
Drakula
Frane
Uredu je pustit suzu
Drakula
Jest jest kako nije,veoma vaznu ulogu igra u mom zivotu momak koji nije odigrao ni 15 minuta u Sarajevu hahah
Frane
Frane
Trpaj ismira Šulenta. Debeli jučer naučio šta je lopta kad su Šulini predci harali po Hrvatskoj njegovi su sadili kumpir na kobiljoj glavi.
visokohz
Čuj krstaša majku **** svoju
Frane
Šta sam krivo rekao Šulin otac je bio gospodarstvenik i vrsni nogometaš, šta je mirvahov bio. Klošari koji su pobjegli od rata.
fare87
Idiote, kakvi vasi preci, vi ste otpad Hrvatske, debili
Frane
Nemoj tako oštat biti, vi ste naše cvijeće ne otpad.
limvotemirvah
Vec imamo jednu filijalu u Mostaru, lagano od Zrinjskog pravimo i drugu. Pored toga, saljemo igrace u Famos, Celik, Slobodu. Samo trpaj Ismire i ne vadi, cijelu ligu cemo da izdominiramo, ali i da pomazemo svima.
Frane
Vi ste nesposobni da osvojite titulu a ne da imate filijale.
limvotemirvah
Hoces da kazes da Velez nije nasa filijala? Da ne saljemo igrace u Slobodu, Celik i Famos? Saberi se.
plemic
DamirT
Pa sta i da saljete? Citav svijet uzima igrace na posudbu. Nigdje veze komentar. Koliko ste para ulozili, sramota da ne mozete faking Torpedo proci u Evropi...
Frane
Više je naših igrača na posudbi u Širokom nego vaših u veležu pa to ne znači da su nam filijala, s mi ne želimo filijalu a vi je ne možete imati. Kako će klub koji nije sposoban sebe voditi imati filijalu bgt neću hebo.
Drakula
Sarajevo dok je igralo fudbal i osvojilo 2 titule juge zrinjski nije ni postojao.
velez mo
livmotemirvah,dabogda sestri djete napravio,to ti ja zelim.Gledaj da bude musko
limvotemirvah
1) pise se dijete, ne djete 2) primitivan si, nepismen i glup
Nije niti će ikada biti,do tada razligu...
Frane
Zrinski je kroz tri države prošao dok torpedo nije ni postojalo. Zamisli biti mlađi od prosječnog umirovljenika...
Drakula
Pitaj dedu jel zna gdje zrinjski igrao prije rata i za koga je navijao. Javi sta ti je rekao :D
velez mo
Dabogda i sestri i majki djete napravio,to ti filijala zeli,a isto ti stari tvojoj zeni djete napravio
velez mo
rabodimis
@Frane Zamisli bit sugavi fasista u 2024 godini.. Zamisli podrzavat klub kojeg su osnovali koljaci, zlotvori, smradovi, zaostali primitivci.. Dva puta u dvije drzave.. Gluho i daleko bilo.. pljuc, pljuc, pljuc.. PS U komunizmu ste mogli igrat samo truhle kobile izmedju sebe.. i to u najvecoj tajnosti..
prvak1905
Najjači su ovi što se ku.r.c.e i pitaju gdje je Zrinjski bio prije rata.. pa ker.ovi jedni, to više govorio o vama i o sistemu koji je vas gurao, nego o nama.. ZRINJSKI JE VOLJEN I STVOREN, DA ŽIVI VJEČNO..
rabodimis
@prvak1905 Debilu glupi niko ne pita gdje je bio sugavi zrinjski.. Znamo svi odlicno gdje je bio i zasto.. mozes na YouTube nac cak i reosnivanje fasistickog kluba... Vidis ko ga je stvorio i znas da je obicno fasisticko smetlje... Zavrsice i taj k*rcev klub uz praljokovicu.. popljuvan i popisan.. ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.