23

Komentari (23)

blacky
Ja ovih strumofeta sto prate najveci klub u BIH,crknut ce od zavisti .Haloooo jeste li platili vodu kokuziiiii Hahahahahhah
user1571956549
Vidjeli kako Zeljkan radi pa kopiraju.... Neka neka bice vas barem 500.. ahahahahahaha
davide.azzurri
Tesko da hoce hahaha. Vise se raje sakupi na djecijem rodjendanu
NorthSide
Sakupi hahahahaha
Bordobjeli
Šta se ono tamo čujeee, ko to tamo pjesmu pjevaaa, to heroji idu majko branioci Sarajeva,,,,,
RuthlessDyni
davide.azzurri
Nije ovdje nista iznenadjujuce.. Uhljupe nece niko da gleda. Jedva ih se sakupi par stotina na sjeveru. Ovako samo hoce da poprave prosijek posjecenosti. Opet ih nece biti vise od 2 milje garantujem zivotom
Uhljupe na onom golubarniku prosjek je 3600 ove godine za 100 godina kluba, a na Kosevu 3100 rekao bi covjek u najmanju ruku da ko real posjetu imate mitomanci.
user1644067384
Pa jesil slijep, besplatan je ulaz za sve, tako da obavezno dodji al povedi mamu i sestru obavezno.
davide.azzurri
Zasto se ljutite kad je istina ovo sto govorim. A sto se tice gledanosti, s obzirom na katastrofalnu igru i rezultate, Zeljo je imao jednu od najboljih posjeta u regionu. Sano su Hajduk i CZ bili ispred.
A Sarajevo inace igralo atomski fudbal pa vam bjeze velikih 3 boda i da mitomane ko gleda Partizana kako oni nisu po posjeti ispred , svaki komentar jedna laz mora biti od vas
milivoje
Tačno Iako je Željezničar daleko od ciljeva koji zadovoljavaju armiju navijača, Plavi su ponovo imali najposjećenije utakmice. Ukupno je Želju na Grbavici gledalo 36.224 gledalaca ili u prosjeku 3.624. To je dovoljno za treće mjesto u regionu,statistika iz decembra,znači bez derbija!
Uranija
Gdje je sad onaj Dino sto karte prodaje na koševu da kuka i pljuje po upravi na FaceBooku. Jučer kmeči i pljuje na sav glas.
pitarpitar
Jeste se raskuko??
Svaka cast ljudi, sretan nam praznik.
nedoni46
A jesmo gospoda
Kockoglavi
Cuj ovog bolesnika iznenadzujuce, tako gospoda rade, gospodsk.
Taceoni
Muko moja nadrugoga predzi??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.