14

Komentari (14)

Kakakak
Navijam za Željkana i malo sam ljubomoran moram priznati
BAJSJECAR1977
Pun stadion navijača? A pun negdje 23%
hzsg
I željkan treba da slavi, PA U ZADNJA DVA DESTETLJEČA OVO JE PRVA UTAKMICA GDJE GA JE GLEDALO VIŠE OD 20.000 gledalaca NARAVNO NAVIJAČA SARAJEVA.....!!! Realno Horde zla i Pitari su nebeskim godinama ispred štumfeta,,,,!!!”
user1659354598
E **** ti mater glupu,po cemu to,ko je najgledaniji godinama u BiH,ko je najodaniji u ovakvim okolnostima,da je sarajevo u situaciji ko Zeljo nebi bilo 100 ljudi na kosevu
hzsg
Predsjednice SAMO NAPRJED, SAMO JAKO, SAMO HRABRO. Bordo arnija je uz tebe.
Hadzija123
E usra i sefa i stanicu daj ba Mirvicu smiri malo strasti zanmo da je lijepo pobijediti u derbiju ali toliko poletjeti nigdje veze
Uranija
Ti mitomane poremećeni idi popij duplu dozu apaurina
daske06
Popi hadzija i vijagru i vidi hoce li upaliti ovaj put
daske06
Treća sreca je najveća, znaš šta kažu.
Ecosport
- globalno priznat brend? Niđe veze. - novu infrastrukturu? OK, ali ne i stadion kao stadion, ono je ruglo na tribinama. - nevjerovatne mlade talente? Od toliko njih koji prođu kroz Akademiju, mora se potrefiti da ih par valja. Svakako ih po BiH kupite kad im je 14-15 godina, trošite pare na to (ulažete) što drugi klubovi ne rade ili rade u dosta manjoj mjeri. - postajemo centar kvalitete? Kako za koga. Kad budete igrali Evropu, grupe itd, onda možete pričati o kvaliteti.
user1597267925
A ti sjedi kuci i tako tipkaj pust koju suzu nije sramota znamo da bolii
Barbosa
El Presidente???
user1676717906
user1659354598
Krmak,samo za samaranja,bravo zastitari
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti