13

Komentari (13)

pjanke.sa
Zao mi je Ikica, to je kvalitetan igrac, ali vjerovatno zato smo i dovodili stranca vise jer se znalo da ce on otici. Svuda smo lijepo pokrivenu sada po pozicijama, samo da se uigramo. A kakvi su nam najvatreniji navijaci bice opet za 4 mjeseca hajmo svi napolje.
Starigrad01
Pjanke.ba.Šta misliš imamo li mi pravo da oformimo i drugu ekipu,to jest, F.k.Sarajevo 1 i F.k Sarajevo 2.od idućeg prvenstva.Jednoj Prvenstvo a drugoj Kup.Trebalo bi pitat vicu.Ako odobri onda u znak dobre volje kupiti,kakvi god da su, 4-5 igrača aj,aj bojca.hahahaha šta misliš?
milivoje
Bgmi najviše pokazao,a noga,nerealno
Ecosport
BLesime BLesime, gdje ćeš u BiH pored Norveške, to ni budala ne bi uradila
Drakula
Sigurno zato sto mu je Sarajevo ponudilo bolji ugovor koji norvezani sebi ne mogu priustit. Sarajevo ima para ne moze ih krava sazvakat.
Milos1312
Jelic nije igrao u Ekstraklasi nego u drugoj poljskoj, velika je razlika
Tas14
Super! Samo fali jos jedan centarfor da igra uz Olivieru
frki82
Imaš Hmazu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti