Mešanović prokomentarisao svoje igre u Sarajevu, čini se da je pogodio 'u glavu' problema

Sretan zbog trofeja

Mešanović prokomentarisao svoje igre u Sarajevu, čini se da je pogodio 'u glavu' problema

Samir Mlaćo

Sarajevo je osvojilo trofej Kupa.

Bordo momci su bili sretniji i spretniji pri izvođenju jedanaesteraca, a u regularnom dijelu veliku šansu imao je Jasmin Mešanović.

Mešanović je nakon meča govorio za SportSport.ba.

"Teška utakmica. Spremali smo se maksimalno, znali da će biti teško. Uspjeli smo se skupiti, dati maksimum i doći do trofeja. Trofej će ostati zapamćen i zapisan svima nama. Idemo na odmor, a onda se spremati za novu sezonu", kazao je Mešanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prokomentarisao je svoje igre. Jasno je kazao da nije prošao pripreme sa ekipom, te da je to veliki problem. 

"Što se tiče, statistički nisam zadovoljan, moglo je bolje, ali dao sam maksimum. Nisam prošao pripreme sa ekipom, na kraju sezone je to izgledalo približno kako je trebalo", dodao je Mešanović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uranija
Tebe je ćelava ubleha uhl****o naredne 3 godine i nemaš ti nekih briga više, inače je Ahmetović za tebe Ronaldo i Messi zajedno
5 13
user1571956549
Kme kme kme.... Dva P E D E R C I C A KOMENTARISU AHAHAHAHAHAHAHA SAD SVI PAMETNIJI OD MURINJA HAHAHAHAHAHA
4 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti