Velkoski: Razgovaraću sa Upravom

Trofej stiže na Koševo

Velkoski: Razgovaraću sa Upravom

S. Mlaćo

Sarajevo je stiglo do trofeja u finalu Kupa.

Bordo momci su slavili nakon izvođenja jedanesteraca savladali Borac, te imaju razloga za zadovoljstvo.

Svoje viđenje dao je kapiten bordo tim Krste Velkoski.

"Odigrali smo dobru utakmicu, ulog je bio veliki, pa je i igra bila takva sa obje strane. Zbog svih problema mislim da smo se izdigli i spasili sezonu. Odradili smo jednu korektnu utakmicu i sada idemo na pauzu", kazao je Velkoski.

Sada će na okupljanje reprezentacije Sjeverne Makedonije.

"Što se mene tiče, idem na okupljanje reprezentacije na EURO. Što se tiče moje budućnosti u FK Sarajevo, razgovaraću sa Upravom".

Oglasi

Evo kako je u izjavi za Arenu Sport ovaj meč vidio Dženan Uščuplić.

"Mislim da smo pored silnih problema uspjeli da se skupimo i odigramo jedan dobar meč. Bili smo za nijansu bolji protivnik i zasluženo podgili trojfej Kupa. Ova titula nam je koliko toliko spasila sezonu, ali ja još uvijek ne vjerujem da smo prosuli 13 bodova prednosti i da se ovim moramo zadovoljiti."

"Što se tiče moje budućnosti na klupi FK Sarajevo o tome je još rano govoriti", dodaje Uščuplić.

Sa druge strane njegov kolega Marko Maksimović je nakon meča za Arenu Sport rekao:

"Sezona ne da je uspješna nego je preuspješna. Kada vidite kako igrači Sarajeva slave onda vam je jasno šta smo mi uradili. Najviše nam imponije kad nam je 10 igrača Sarajeva prije utakmice čestitalo. Žao mi je što nismo uzeli duplu krunu, ali ćemo mi i večeras slaviti. Momcima nemam šta da zamjerim, jako sam sretan i ponsan na njih".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Prva dva penala su za Borac šutirala dva najmlađa igrača, Čavić i Tahrić i promašili su. Evo šta o tome kaže Maksimović.

"Pitao sam igrače prije penala ko želi da šutira i njih dvojica su digli ruke pa sam se odlučio za njih", dodaje trener novog prvaka Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Chico
Nemoj Allaha ti. ODLAZI i ti vucibatino
3 2
TNT75
Dosta te Krle i hvala, brate idi otvori pekaru i skrati muke svima nama, neide dalje ovako...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi