14

Komentari (14)

Kakaks
Cigani iz saveza ..lopovi sa dvostrukim aršinima !
Ecosport
Mirviću, koliko si platio Vici da te kazni samo godinu i da ti klubu uzme samo 3 boda? Ono je za minimum 6, pa čak i 9 bodova, a kazne od minimum po 2 godine za predsjednika kluba, sportskog direktora i trenera. Ono je sramota koja ne smije proći ovako lako.
Delegat
NF savez skup kriminalaca a gdje su oni sto su se busali u prsa da ce ici pred savez da ce ovo ili ono
SamoZrinjski
Kao prvo, mrzim Sarajevo i klub i grad , ali ovo je odvratno, ljudi su sto posto u pravu što su napustili teren, još su trebali isprebijati ovog mamlaza potkupljenog. Ovo što Vico radi, od poklanjanja titule Sarajevu da bi borac igrao Europu, pa 2 godine guranja katastrofalnog Borca da bi igrali Europu, pa do ovoga da im je namještena titula prije nego je prvenstvo počelo. Iako su puno bolji u odnosu na zadnje godine, realno su ispod Zrinjskog i Sarajeva, li la s velezom.
Aleksandar1976
Druže pričaš gluposti
Aleksandar1976
Svi klubovi mogu imati zamjerke ali Zrinjski ni u jednoj utakmici nije bio oštećen čak je i poguran u više njih
Starigrad01
Mrzimo i mi i tebe i zrinjski Al ostali komentar si uglavnom upravu..
Ecosport
@samozrinjski... Vidi ovo, evo recimo da si sve u pravu, ali definitivno nisi u pravu da je Borac slabiji od Sarajeva. Namješta im se i to svi vide, ali su bolji od Sarajeva, a slabiji sigurno od Veleža i Zrinjskog.
Starigrad01
I od željezničmara je bojac malo bolji.Ja federalca i njegovih izjava.hahahaha.
user1692455176
Kakve veze bodovi imaju sa kup utakmicama mene samo to zanima
Gvardijan
Koji je klub napustio teren?Sarajevo ili Borac?Imate li vi lektora da procita tekst prije pustanja?
pizaro01
Mislim da je ova kriminogena garnitura u savezu zabila sebi poslednji ekser sanduk
Ham0
user1676981590
Sta je sa studijom? Je li to znaci da je sudija dobro odradio poso? Samo se kažnjava jedna strana. Samo naprijed SARAJVO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.