Kakva je kvota na FK Sarajevo dan prije utakmice?

Celtic je veliki favorit

Kakva je kvota na FK Sarajevo dan prije utakmice?

M. Šljivak

FK Sarajevo sutra u Zenici igra zaista veliku utakmicu.

Eventualna pobjeda nad škotskim velikanom Bordo tim po prvi put vodi u grupnu fazu Evropske lige i nema dileme da će tim Vinka Marinovića dati sve od sebe da u tome i uspije.

Međutim, kladionice ne vjeruju previše aktuelnom prvaku BiH. Oni su poprilični autsajderi u ovom susretu i to kvote jasno pokazuju.

Dan prije utakmice kvota na bh. prvaka je ogromna. Celtic je favorit sa tečajem 1.35 i očigledno kladionice smatraju da Sarajevo nema šta tražiti u ovom meču.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Kladite se na ovaj meč u Mozzartu. Opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Nikad se nisam kladio, ali bi dao sutra zadnju cvaju na FKS
14 0
Tas14
PA šta koga briga za kvotu protiv nas, mi čemo ginut!
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.