20

Komentari (20)

Matic
E vala svaka vam cast!
milivoje
Rano je još,buknuće za vikend nažalost
ismir1946
Kako si ti optimističan,ali **** te širok igrački kadar FKS.Uzalud Gajiš nadu da će za derbi Sarajevo biti desetkovano.Šuti samo šuti,šuti moj dječače plavi...
ryan.giggs
Bukne ti u kući.
Penderinos
Gledaj six packa u ovog momka, ovo je pravi sportaš
hzsg
Majke mi moje KAKO JE ŠAMPION TRN U OKU, KAKO JE POD LUPOM, DA SE DRUGI KLUBOVI OVAKO CESTO TESTIRAJU I DA PLACAJU PUTAVANJA SA DVA AUTOBUSA, VEC BI BANKROTIRALI PRI PRVOM GOSTOVANJU. Zato GIGANTU TREBA SKINUTI KAPU DO PODA.
Nek_komsiji_crkne_krava
Ne kontam kao razmisljas. Pa logicno je da se testiraju jer su igrali protiv ekipe u kojoj je pola igraca zarazeno. Ne vidim nista cudno mada inkubacija moze potrajati.
ismir1946
Svi dobro znamo za koji klub su nastupali pozitivni igrači,tako da suvišno je uopšte raspravljati sa navijačima čiji igrači nemaju za kifle.Testiranje je misaona imenica za 99% klubova u našoj ligi.
Nek_komsiji_crkne_krava
Kakve gluposti lupetas. Sta ima veze ko je gdje igro. U pitanju je pandemija koja pogadja sviju prije ili poslije. Tebi je samo bitno kako da se rugas drugom i drugacijem. Pravo si primitivan al necudi.
hzsg
KOVA JE DOBIO SLOBODNO, JER JE IMAO NAPORAN PERIOD IZA SEBE, REPREZENTATIVNI NASTUPI, DUGA PUTOVANJA ITD. DUŠMANI NEMOJTE SE SEKIRATI, BORDO DIV NASTAVLJA DERANJE.
gameon
Hvala na info prijateju,aa dusmani se mogu samo saget i dobro povuc
hzsg
Sarajevo je BH GIGANT.....!!! Dobrovoljno se testiraraju mada nisu obavezni, bravo ŠAMPIONI. DUŠMANI GLEDAJTE i UCITE KAKO SE PONAŠAJU VELIKI KLUBOVI.
frkt
Veliki klubovi koji ostave svinjac poslije sebe u svlacionama? Neka hvala
gameon
Sta je sa Kovacevicem?
rabodimis
On je u drugom autobusu..
velezovac
Kovacevic ce doci vlastitim automobilom jer je trenutno kod punice u Prijedoru i zato ga nema u autobusu...
Matija Matko
Kova pozitivan života mi. Čim je kod punice odma poletio hahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.