Mario Vrančić je donio konačnu odluku
Vrančić u duelu protiv Igmana na Koševu

Boravio na posudbi na Koševu

Mario Vrančić je donio konačnu odluku

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib

Nakon Ivana Borne Jelić Balte, na Koševu će ostati i Mario Vrančić.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje bio je na posudbi na Koševu, te opravdao očekivanja.

Ugovor je sada potpisao do ljeta 2024.godine i sigurno da će navijači Sarajeva itekako biti sretni zbog ove informacije.

"FK Sarajevo i Mario Vrančić potpisali su ugovor do ljeta 2024. godine.

"Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine je proteklih 6 mjeseci proveo na posudbi u našem klubu i dao veliki doprinos u pohodu na plasman u Evropu.

Nakon što je i zvanično postao slobodan igrač, na obostrano zadovoljstvo dogovorena je saradnja na još godinu dana.

Oglasi

Vrančić je u drugom dijelu prošle sezone odigrao 14 od ukupno 15 utakmica postigavši jedan pogodak uz 3 asistencije", stoji u objavi FK Sarajevo.

Podsjetimo, isto je danas učinio i Ivan Borna Jelić Balta.

"FK Sarajevo i Ivan Borna Jelić Balta potpisali su ugovor do ljeta 2025. godine.

Hrvatski internacionalac je proteklih 6 mjeseci bio na posudbi u našem klubu gdje je ostavio jako dobar utisak i na obostrano zadovoljstvo saradnja je produžena na dodatne dvije godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jelić Balta je u drugom dijelu prošle sezone odigrao 13 od ukupno 15 utakmica i bio je jedan od najvažnijih igrača našeg kluba u pohodu na plasman u evropska takmičenja", naveli su iz FK Sarajevo.

Sarajevo je trenutno na pripremama u Sloveniji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

komentator1
Kako znati je li čir pukao? -Javlja se oštra bol između prsne kosti i pupka (na prazan želudac) -Bol u trbuhu je intenzivnija noću -Trbuh je krut i osetljiv na dodir (i kad je prazan) Otkucaji srca su pojačani -Stolica je crna, krvava -I kad povraćate, povraćate krv I na kraju, navedeni simptomi retko će koga asocirati na rak želuca, no to nikako ne znači da tu bolest možemo samo tako otpisati.
6 1
Ecosport
Ovo dovoljno govori o igraču. Igrati našu ligu, pored hrvatske i sličnih liga, je znak da igrač nema evropski kvalitet.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi