Crnogorski veznjak stiže na Koševo?
FOTO: cgfudbal

Jedan od najboljih igrača Sutjeske

Crnogorski veznjak stiže na Koševo?

Esmer Oštraković

Dok su igrači FK Sarajevo na odmoru, struka ovog kluba vrijedno radi kako bi pronašla pojačanja za nastavak sezone.

Sigurno je da će biti promjena u rosteru FK Sarajevo i ove zime, a navijači ovog kluba nadaju se kvalitetnim pojačanjima.

Jedno od pojačanja mogao bi biti i jedan od najboljih igrača Sutjeske koji će ove zime gotovo sigurno napustiti ovaj klub.

Radi se o veznom fudbaleri Marku Matanoviću koji je prema pisanju cg-fudbal na korak od prelaska u FK Sarajevo.

Kako piše portal iz susjedstva, sjajne igre ovog fudbalera u prvom dijelu sezone nisu prošle nezapaženo.

Oglasi

Navodno postoje još neki zainteresovani klubovi za njegovo dovođenje, ali je uprava Sarajeva pokazala najveću volju i želju za transferom.

Karijeru je Matanović počeo u OFK Titograd, a afirmaciju je stekao u Jezeru.

Ipak, u timu Sutjeske postao je jedan od najboljih veznjaka ove lige, te je čini se vrijeme da se oproba negdje drugo. Ono što vrijedi dodati je i da je bio član mlade reprezentacije Crne Gore.

FK Sarajevo jučer predstavio Eldara Mehmedovića

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Eldar Mehmedović, jučer je zvanično predstavljen kao novi fudbaler FK Sarajevo.

Za Mehmedovića će to biti pvoratak u Premijer ligu BiH jer je prethodni period bio član zagrebačke Lokomotive.

Mehmedović je proteklog ljeta napustio tuzlansku Slobodu i otišao je u redove zagrebačke Lokomotive. Međutim, nije dobio šansu u ovom timu i počelo se špekulisati o njegovom povratku u bh. fudbal.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

To se kraju i ostvarilo i Mehmedovića ćemo gledati u Bordo dresu u nastavku sezone.

Jako bitna stvar za Bordo tim je činjenica da je Mehmedović 'zaštićeno godište', to će biti i za narednu sezonu, te bi na toj strani tim sa Koševa mogao itekako profitirati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

delapenja
Nadam se da nije neki novi Marko Cetkovic,ili slicni ...,Da je neki poseban kvalitet sumnjam da bi nas zapao,otisao bi makar u partizan ..,al eto vidjecemo ,zelim mu puno srece
5 0
DOKTOR_GAZ_
Strasno pojacanje..sa njim nam SLOGA nece 3 zabiti..bravo..
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi