28

Komentari (28)

Belajsuz1989
Ja sam navijac Veleza ali svaki dobar transfer bilo kojeg naseg kluba podrzavam bio ulazni ili izlazni (ako se bar ista naplati),samim tim podizemo rejting nase lige da su privlacne koliko toliko zvucnim imenima a i klubovima preko grane da pogledaju kojeg naseg igraca.P.s.nevezano ja temu cestitke navijacima Posusja na posjecenosti utakmica
Miki2
Ovaj igrački kadar i Feđu Dudića za šefa struke, tada bi mogli očekivati nešto...teško da se strani trener može snaći u našoj ligi!
VelikiMislilac
@Miki2 Ovcinu, Dudica... gledaj ovo sad. Dudic Fedja, malo ti ga s ledja. Haj razgulite od Veleza. Nije vise posljeratno siroce. Sacemo mi od vas da uzimamo sta valja. Realno dobar je Fanimo mozda ga kupimo ako vam ode Ovcina.
Krajisnikljuti73
ne prdi majke ti..izisli nakon 100god.u Evropu pa vam se ****o nadnulo i mislite srce...Fanimo ako se nevaram ima jos 2god ugovor sto znaci da imate para mozda kopacke njegove...
pjanke.sa
Duda je dijete Sarajeva, odrasli smo zajedno on i ja. Elem, da Sarajevo ga zovne, Duda bi dotrcao besplatno. Ali mislim da jos uvijek nije strucnjak koji moze od Sarajeva iskorak da napravi. Velez da, jer je Velez bio u totalnom hurcu, ali Sarajevo je ipk level iznad. Sto ne znaci ako bude nastavio da radi i da uci, mozda se i ostvari.
pjanke.sa
@Hoolssssssss da onako jos uvijek se nije emancipovao totalno, ali je posten i odrastao je u Sarajevu, tako da je Sarajlija on htjeli mi to ili ne.
VelikiMislilac
@Krajisnikljuti73 Ekipa sa najvise nastupa u Evropi iz BiH u Jugoslaviji. Cak 7 outa u top 3 u jugoslovenskoj ligi. 4 puta u finalu kupa, 2 osvojena. Ekipa sa najvise reprezentativaca Jugoslavije iz BiH. Pokazi malo postovanja prema gigantu. Najrazoreniji grad i klub u BiH, trebalo je vremena da dodjemo sebi, a dok smo bili u nokautu mnogi su nas sutali na podu, ne obaziruci se, mozda bas zbog ljubomore i rivalstva iz vremena Jugoslavije, a realno i klub od rata su vodili ljudi koji zasluzuju sutanje. Kakogod, pokazi malo postovanja prema gigantu.
CukaBra
Bravo majstore,potpisujem.
mehamda
Prejaki smo bgm nije za****ncija ovo kad krene gaziti pl.bih
Lewa_9
Kao sto ste gazili moldavsku prostituku u prvom pretkolu Konference lige? Hahah
mehamda
Ovo je ozbiljnija priča
MUFCDOGROBA
Komsice Zeljana bit ces opet ****na
Bordoakapitar
Lewa_9
Ako je toliko dobar ovaj Avramovski, što je 5 mjeseci bez kluba nakon što su ga šutnuli iz Kayserispora? Očekujem, kao i uvijek, da će krezavi hordaši lupati minuse bez da odgovore na ovo jednostavno pitanje. Gibraltarski Red Impsi su za ovaj bivši klub Radovana Karadžića, Manchester City.
SonPen1946
Pucaju cirevi nacionalnoj manjini iz zvornicke.
user1571956549
Pucamo ti.mamu u Zvornickoj hehehe
user1644067384
Kako ide humanitarna akcija, imam par jastuka ako zatreba tu smo.
Lewa_9
Uvijek isti odgovor, sta god da se pise jedino sto vi retardirani hordasi sa IQom ispod sobne temperature mozete je da nesto o Zeljeznicaru napisete. Sto ne moze odgovor na ovo jednostavno pitanje sto sam postavio? Sto je 5 mjeseci bez kluba ako je imalo dobar igrac? @SonPen1946
SonPen1946
@Lewa_9 Kmeče kmečavci sa kmečavice.
Lewa_9
Tako je sa vama hordaskim retardima, niste u stanju odgovoriti na jednostavno pitanje. Zato i jeste da vas karaju moldavski amateri. @SonPen1946
user1601076490
Vama je Stilic pojačanje zadnji put igrao prije 2 godine, hahahaha, za jače klubove ovaj momak igrao sa 26 godina ne Štilc za čitavu karijeru.
GiS
@Lewa_9 prvo, jucer si rekao da je sutnuti iz NAJGORE ekipe u Turskoj. Pogledaj koji je na tabeli tim za koji igra, pa se onda javi. Poslije toga udjes u statistike Avramovskog, pa pogledaj koliko je redovan bio u prosloj sezoni za turskog prvoligaša. Odigrao je skoro svaku utakmicu, bio to derbi kola, bio to laksi protivnik. To sto je 5 mjeseci bez kluba nista ne znaci. Benko je bio bez utakmice preko pola godine, ali dok je debitovao, pokazao je klasu. Miličević koji je sada redovan u puno jačoj ekipi, prije nas nije igrao skoro godinu dana radi povrede koljena( Avramovski skoro nikad nije bio povrijeđen, historija povreda mu je odlična) . Prije igranja u turskom prvoligašu imao je odličnu sezonu u Vardaru gdje je bio nosioc ekipe.
E hajde sada, daj mi kontra argumente :)
Lewa_9
Jedini ti je odgovor da "nista ne znaci", kako nista ne znaci? Zasto bi bio 5 mjeseci bez kluba da ima i gram kvaliteta? Dzaba vama objasniti, ovako ste dizali u nebesa i onog Sevelja i eto ga u ruskoj drugoj haha @GiS
GiS
@Lewa_9 nista ne znaci jer igramo u kukuruz ligi, znači igrač koji je profesionalac, imao je ko mladji talenat, djelomično ga je ispunio, ce biti pogodak u nasoj ligi. Da je otisao u jaku ligu, zapitao bi se sto nije toliko kluba imao. A dao sam ti i primjer za ovo ne igranje, pa bas i nije tačna konstatacija da mi je jedini odgovor "nista ne znaci". Niko nije dizao Sevelja, svi smo sa dozom opreznosti pricali o njemu. Ako smo vec nekoga dizali u nebesa, onda je to TSS. Opet, on je imao historiju povreda i 2 slabe sezone iza sebe.
pjanke.sa
@Lewa_9 moras shvatiti retarde da igraci koji dolaze u nasu ligu ne mogu bili neka svjetska klasa. Ovo sto je Sarajevo pocelo raditi jeste samo nastavak onoga gdje je Tan stao sa svojom ekipom dok Nam nije preuzeo. Jako losa procjena tada. Elem da ti kazem ja za Avramovskog: mozda statistika nije na njegovoj strani, ali je to za nase uslove jako dobar igrac. Da ne pravim nikakve usporedbe sa malim Zeljeznicarom i njegovim pojacanjima, vidjeces sve sam kada krene prvenstvo. Dakle: Daniel je, kakve smo do sada igrace imali i kakva je liga, drzava i konkurencija, odlican igrac. Vjerovatno je, s obzirom da si svjestan jacine Sarajeva i ove sada Uprave, tvoje ocekivanje da mozemo dovesti igraca iz lige petice, ali ne mozemo jos. Polako strpi se, doci ce i to. Nego buraz sjedi, uzmi kokice, grizi nokte i prati VELIKO SARAJEVO!
Lewa_9
**** te retard mrtve dok propadaju 2 metra ispod zemlje smece jedno! @pjanke.sa
DIV_SA_SJEVERA_1946
Nadam se da će Fanimo biti onaj stari i da nabušimo kone na šugavici
pjanke.sa
Fanimu treba sigurno 2-3 mjeseca da dodje sebi, bogzna jel igrao. I mora se uozbiljiti, ono kako je igrao i ponasao se, svaka mu je za samara. A da je odlican igrac, jeste. I jos se nadam, kad dodje slijedece sedmice da ce nova uprava sa njim potpisati novi ugovor da ga motivise.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti