Navijači FK Sarajevo su konačno tamo gdje im je najljepše!
FOTO: Tahir Hebib

Opet uz Bordo tim

Navijači FK Sarajevo su konačno tamo gdje im je najljepše!

A. Čaušević

Navijači FK Sarajevo su opet uz Bordo tim, nakon kompletne "vječnosti" koja je trajala duže od godinu i pol.

Po prvi put otkako je nastupila pandemija koronavirusa navijači Sarajevo su se vratili u svoj drugi dom - stadion Asim Ferhatović Hase čiji je upravitelj, u međuvremenu, postao Bordo klub. 

Od 21 sat na popularnom Koševu igra se revanš susret prvog pretkola Konferncijske lige, a osvajač Kupa BiH će biti domaćin Milsmaiju iz Moldavije.

Na pola sata do početka utakmice tribine se pune, a očekuje se da na našem najvećem stadionu bude prisutno minimalno 7.000 gledatelja. 

Podsjećanja radi u prvom susretu prije sedam dana u Orheiju su mreže mirovale što odgovara našem predstavniku jer od ove sezone ne važi pravilo gola u gostima. 

Već su i poznati sastavi za utakmicu:

Sarajevo: Kanurić, Šabanović, Dupovac, Kurdić, Pidro, Oremuš, Đokanović, Salčin, Velkoski, Sušić, Fanimo.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Milsami: Timbur, Arhirii, Racu, Bolohan, Dijinari, Amougui, Lambarskiy, Antoniuc, Ginsari, Dedov, Puntus.

Također, poznate su i kvote za večerašnju utakmicu i jasno je da je Sarajevo veliki favorit. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za utakmicu Sarajevo - Milsami i to OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi