Navijači Sarajeva počeli pristizati na stadion, teren spreman za utakmicu

Sarajevo dočekuje Milsami

Navijači Sarajeva počeli pristizati na stadion, teren spreman za utakmicu

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva večeras na Koševu igraju protiv Milsamija revanš meč prvog pretkola Konferencijske lige.

Prva utakmica koja se igrala prošlog četvrtka završena je bez golova iako je bordo tim imao nekoliko velikih prilika.

Međutim, Sarajevo nije uspjelo da dođe do pobjede u Moldaviji, ali je jasno da je bordo klub danas veliki favorit protiv Milsamija za plasman u drugo pretkolo Konferencijske lige.

Utakmica na stadionu Koševo igra se večeras od 21 sat, a napokon ćemo na tribinama vidjeti i navijače.

Navijači su dobili dozvolu da prate meč u određenom broju, a također moraju poštovati i epidemiološke mjere koje su na snazi zbog koronavirusa.

Kapije na stadionu Koševo su već otvoreno i navijači su počeli pristizati na stadion. Klub je osigurao danas i besplatne testove za navijače koji se nisu vakcinisali ili nemaju potvrdu da su prebolili koronavirus.

Oglasi

Također, prilikom ulaska na stadion navijači moraju obavezno da pokažu da su uradili test ili da imaju potvrdu s kojom mogu da prate večerašnju utakmicu.

I Sarajevo je na zvaničnoj stranici objavilo da je teren na stadionu Koševo spreman za utakmicu, te su pokazali kako travnjak izgleda pred početak ove utakmice.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Također, poznate su i kvote za večerašnju utakmicu i jasno je da je Sarajevo veliki favorit. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za utakmicu Sarajevo - Milsami i to OVDJE.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1571956549
Sretno mrski mi pitariiii.....Oderite te pekinezere...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti