Varešanović: Utakmica iz Tuzle će nam mnogo pomoći, sutra želimo novu pobjedu

Najavili su sutrašnji meč u Zenici

Varešanović: Utakmica iz Tuzle će nam mnogo pomoći, sutra želimo novu pobjedu

Samir Mlaćo, foto: T. Hebib
Nogometaši Sarajeva nova tri boda će tražiti protiv FK Sloga Doboj u Zenici.

Meč se igra u 20 sati na Bilinom Polju, a meč su najavili šef struke FK Sarajevo Mirza Varešanović i prvotimac Slaviša Radović.

Jasno su kazali da je cilj tri boda.

“Našem voljenom gradu čestitam rođendan, a što se tiče utakmice, biće neizvjesno. Svako svakoga može dobiti u našoj ligi, ali nadam se da ćemo biti pravi i fokusirani sto posto. Želimo pružiti dobru igru i ostvariti dobar rezultat. Favoriti smo, ali to moramo pokazati na terenu“, rekao je Varešanović.

Dotakao se i utakmice prošlog kola u Tuzli.

“Mnogo će nam pomoći ta utakmica. Vidjeli smo da imamo kvalitet, a bili smo u minusu. Pokazali smo karakter, volju i želju. Mislim da nam je ta utakmica itekako dobro došla.  Uspjeli smo se vratiti nakon 2:0, a iskreno se nadam da više nećemo biti u takvoj situaciji da ganjamo rezultat. Ne smije nam se ponoviti takav ulazak u utakmicu. Mi smo nova ekipa, treba nam vremena, još uvijek smo u procesu stvaranja ekipe“.

Oglasi

Sigurno ste se potrošili u Tuzli, energetski prije svega.

“Ekipa koja izađe sutra biće spremna sto posto u svakom smislu. Ne možemo računati na Baltu zbog kartona, a Salčin ima povredu koljena“.

Dodao je da su igrači svjesni težine utakmice, te da moraju razmišljati ipak najviše o sebi.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Riječ je dobio i Radović.

“Hvala našim navijačima na podršci u Tuzli. Sutra nas očekuje utakmica sa Slogom, ali mi smo kvalitetniji tim. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i upisati tri boda“.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Horde tukao na Kosevu. Zato ih vise niko ne jebbe a bili su najjaci u BiH i u top 3 u regiji. Sada su misevi obicni. Ne mogu ovog narkomancica smijeniti
1 0
nakopitam
Ovaj nema vise od 50 kila a ulazio na tribinu i tukao ove takozvane HZ. Nije cudo sto ih ne jebbe niko i ni ne pomisljaju na ostavke
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti