FK Sarajevo na Twitteru odgovorio na izazov Rijeke videom sjajne odbrane Vladana Kovačevića

Nastavili su niz

FK Sarajevo na Twitteru odgovorio na izazov Rijeke videom sjajne odbrane Vladana Kovačevića

Endin Čaušević

Mnogi evropski klubovi tokom prekida sezone zbog pandemije koronavirusa su itekako aktivni na društvenim mrežama. 

Fudbaleri su počeli razne izazove kako bi što bolje "ubili dosadu" tokom kućne izolacije, a sa izazovima počeli su i klubovi na zvaničnim profilima koje imaju na društvenim mrežama.

Što se tiče bh. premijerligaša najaktivniji u tome je svakako FK Sarajevo koji je bio dio nekoliko sjajnih izazova u kojem su učestvovali razni evropski velikani.

Bordo klub se i danas oglasio na Twitteru i odgovorio je na izazov koji su dobili od strane Rijeke. Cilj je bio da izdvoje neku od odbrana svojih golmana za koju smatraju da je vrhunska.

Izbor sigurno nije bio lagan, ali na kraju su se iz FK Sarajevo odlučili na fantastičnu odbranu Vladana Kovačevića na meču protiv Širokog Brijega koji se igrao 2. novembra prošle godine na Koševu kada je bordo tim slavio sa 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz FK Sarajevo su odlučili nastaviti ovaj niz, te su izazvali PAOK, Kortrijk i SP Tre Penne iz San Marina.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
**** vas twitter profil sarajeva
0 2
pero98
Samo Rijeka NANANANANANA.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi