20

Komentari (20)

BAJSJECAR1977
Pročitajte sve moje komentare,kad je u Sarajevo došao naš Slovenac Rožman. Rekao sam vam 100 puta,da je to filozof broj 2 na svijetu,i prevara broj 1...to smo kod nas u Sloveniji odmah skužili...a vi...
Pozz. Davno sam ja rekao da je Ibricic tu dosao da "pere pare"! Njega i ne zanima FK Sarajevo vec prodaja igraca. Upamti te sto Vam ja velim....
user1690272632
Ne vade ga ....Ha ha ha ...I treba ih iskarati..
south
Sta ce papak drugo izjaviti
plemic
ne zamjerite im, još su pod stresom. jedva su izbjegli masovnu egzikuciju, sretni su što su glavu sačuvali, tad je najbolji lijek humor i opuštanje uz šunku i gemizu.
Glavić, pokenjamo ti se u usta krezava. Smiješ li izaći iz te svoje selendre, osim što prosipaš fašizam preko portala? Chifutska kuravelo
Ma šta kažeš seljačino sa kamenjara? Kako smilje?
Hanibal
Pustite Listicu neka provociraju kada smo levati. Otjerali trenera Varesanovica (koji je s onim igracima Sarajeva sto su otjerani slavio u Listici 3:0. Sada smo sa Rozmanom i kilaverima od igraca koji ne mogu potrcati muski i dvije lopte sastaviti. Daj Boze da vise ikoga pobijedimo sa ovom igrom i igracima. Onaj Anicic spor ko nena od 60 godina. Za mjega su Serbecic i Balta velemajstori.
Trapatoni
Majstore jeli ti kontas o cemu se radi ovdje? Kakav trener i bakraci, jeli ti vidis da su ovo mesetari i kakva su goveda od pojacanja dovedena zbog ko zna kojekakvih talova i menaderskih lopovluka!? Ne radi se ovdje o treneru, nego o kompletnom lopovskom sistemu u FK Sarajevo! Dovedi ovdje Gvardiolu, ali dzaba majstore, od gowana pita ne moze!
Frane
Jedan od glavnih osnivača Torpeda je iz Gruda, malo poštovanja prema najdominantnijoj regiji na poluotoku zvanom balkan.
ratip irats
Klub osnovala Partija, a da neko bude komunista iz Gruda, nema teorije!!
DOKTOR_GAZ_
I JESMO za SPRDANJE..uz to CIST GOL JE PONISTEN SIROKOM..jer smo REAL MADRID..
SamoSiroki
Nije provokacija, samo su prenijeli izjavu gos Ibričića. Njegova izjava valjda nije provokacija
Anton
Hahahahaha,Real Madrid
ratip irats
Izjava je u potpuno drugom kontekstu. Zasluzena pobjeda i uzivajte!
Kamenjari, Senijad je mislio na plate i uslove u klubu. Koji jesu Real Madrid za vas. Vas naciste je davno trebalo izbaciti iz lige.
Frane
Pa što nije onda rekao Chelsea, Real Madrid je sinonim za konstantnost i izvrsnost, Chelsea je za novac, a bez vajde.
ratip irats
Niko Sretniji od redakcije! Bas uzivate!!
Trapatoni
Vazno da su pripremne utakmice bike perfeknte, yebo prvenstvo, mi igramo prvenstvo da bi bii najbolji na pripremama! P.S Yebem li vam mater Slovensku u picku, a tebi Ibričiću pogotovo!
user1702252773
Ne trebaju oni nas provocirat, imamo mi slovvenca i direktora kažu da smo kao Real, a ubi nas Široki ko mraz paprike
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.