Na Koševu večeras najavili obraćanje medijima, predstavlja se novi šef struke?

Da li je Mirvić odlučio ko će na klupu bordo kluba?

Na Koševu večeras najavili obraćanje medijima, predstavlja se novi šef struke?

Samir Mlaćo

Na Koševu je večeras u 18 sati zakazana press konferencije, te se čini da bi bordo klub trebao dobiti novog šefa struke.

Kako je već poznato, Mirza Varešanović je postao 'bivši' nakon ispadanja od Torpeda iz Gruzije, te je kao privremeni nasljednik stigao Mensur Dogan.

Nije se Dogan proslavio, iako voli reći da 'nogomet ima u malom prstu', te je Sloga protekle nedjelje odnijela tri boda sa Koševa.

Jučer su slovenski mediji objavili da je Ante Šimundža odbio sjesti na klupu bordo tima, te je tako Ismir Mirvić ostao kratkih rukava.

Da li je u međuvremenu pronašao rješenje u vidu Slovenca Simona Rožmana kao što se špekuliše, ostaje da se vidi, no sa Koševa nisu naveli šta je tačno tema današnje press konferencije, ali nije teško predpostaviti.

Istovremeno, pojavile su se informacije da će sportski direktor biti Senijad Ibričić, bivši reprezentativac naše zemlje, koji je nedavno sa tribina Grbavice pratio meč FK Željezničar - Neftchi Baku. Pored Ibričića, sa pozicijom sportskom direktora FK Sarajevo u proteklim danima povezivao se još jedan bivši reprezentativac naše zemlje, a radi se o Emiru Spahiću.

Oglasi

Slovenski mediji navode da su Rožman i Ibričić napustili Domžale zbog neslaganja sa Upravom kluba, ali da će odmah preseliti u našu zemlju i to na klupu FK Sarajevo.

Jučer je trening bordo tima predvodio Mensur Dogan, a poznato je da će bordo momci u subotu odmjeriti snage sa Hajdukom iz Splita.

Radi se o prijateljskoj provjeri s obzirom da su oba tima na pauzu ovo kolo u prvenstvu, jer su njihovi rivali tražili odgodu zbog evropskih mečeva.

Sigurno da će provjera dobro doći FK Sarajevo, a vjerovatno bi se na klupi trebao naći i novi šef struke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredni premijerligaški meč FK Sarajevo igra protiv HŠK Posušje na svom stadionu.

Na Koševu nemaju pravo na novi kiks, te će sigurno pokušati se iskupiti navijačima za poraz na otvaranju nove sezone.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
Ibrićić mrtvi Zeljovac , a boze dragi šta nam radiš Ismire
5 0
Ecosport
Opet Željovac na Koševu, opet Dal u prvih 11 jer je Ibričić najbolji jaran sa Džekom. Hahahahahaha, koliko ćemo vam se još smijati qitarčići
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi