20

Komentari (20)

Plavukani redovnije komentarišu vijesti o FK Sarajevu nego o Željezničaru,ništa ni vi niste bolji.Derbi i konferencijska liga Europe vam glavne utakmice.
south
Cirkus vlasnik cirkus klub
rabodimis
A tek sto privlaci morzovce, to je cudo jedno.. Nadaju se ljudi.. ispasce negdje marka, dvije i za zelju..
BAJSJECAR1977
Ako vam dođe Rožman za renera,to če bit najbolka vijest za Želju i Velež. Filozof broj 2 kod nas u Sloveniji,odmah iza Keka...ako vidi na klupi septembar,oktobra neče...
user1676377964
Pa jel realno da nam opet neki Željovac dolazi? Daj onda Bekrića da nam ne može zabiti dva u derbiju!!!
blacky
Vidi ovih strumpfeta sto su aktivni na svaku objavu o najvecem klubu u BiH ,pratite svoje kokuze sa sugavice tamo vam je mjesto u krmetnjaku.
Mani
Vidi ko mi kaze…
user1659354598
Kako si glup,vidi se da si pitarcic
blacky
Pacenici mali ste svakako za nas kako god okrenes
Mani
Ne mozete vi bez Zeljovaca unutar kluba ni 1% ?
Ecosport
Opet Željovac na Koševu, opet Dal u prvih 11 jer je Ibričić najbolji jaran sa Džekom. Hahahahahaha, koliko ćemo vam se još smijati qitarčići
rabodimis
I OPET nam se samo k*rca mozes napusit, zajedno sa ovim ostalim morzovcima.. ;) Ako se fino potrudis idu 2 KM za zelju, boli te k*rac..
Ecosport
Boli vas jak Željo, je l' de? Papane smrdljivi qitarski
Ajax11
Ibrićić mrtvi Zeljovac , a boze dragi šta nam radiš Ismire
user1659354598
Opet ZELJOVAC na Kosevu,prvo Ajla sad Ibricic samo ovaj javno je govorio da je Zeljovac
PRESEDAN
Opet vaso miskin u klubu,pa jel ovo više moguće?
jassony
Djeca nam se smiju moj Ismire
user1648465989
ISMIRE VRAČAJ FEĐU DUDIČA ON JE NAJBOLJI
King_Kenny
...kakva *****a od trenera,pa ovaj nije sa respektabilnim klubovima u svojim ligama uspijevao da prebaci 50% pobjeda...bolje da su Varesanovica ostavili...pored zivog Husrefa oni dovode ovu prevaru,plus Ibricica koji se stidi sopstvene kose...
think
Idealan trener za njih, zajedničko im je ispadanje u prvom pretkolu kvalifikacija... doduše, Simon je ispao od profesionalaca sa Malte koji do 3 rade a posle 3 na trening idu..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.