FK Sarajevo odnio tri boda sa Tušnja
Sarajevo upisalo novu pobjedu

6. kolo Elitne lige za kadete

FK Sarajevo odnio tri boda sa Tušnja

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 6. kola Elitne lige BiH za kadete sastali su se Sloboda i Sarajevo. Gostujući fudbaleri odnijeli su tri boda sa Tušnja rezultatom 2:1(1:0). 

Od prvog sudijskog zvižduka vidjelo se da obje ekipe žele pobjedu te da su izuzetno motivisane ušle u ovaj susret.

Na prvi gol se čekalo do 33. minute kada je Tarik Ramić pogodio iz slobodnog udarca za vodstvo Sarajeva. Do kraja prvog poluvremena bilježimo još par prilika sa obje strane ali rezultat se nije mijenjao.

Do kraja susreta vidjeli smo još dva gola prvo je u 68. minut Adi Alić poravnao rezultat na 1:1. Da bi pred sami kraj susreta Eldar Obuća pogodio za velika tri boda i novu pobjedu Sarajeva.

Top Komentari

Dzenan Avdihodzic
Nije Alic nego avdihodzic. Kad 'vec objavljujete budite profesionalni
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi