Pobjeda pionira i poraz kadeta FK Sarajevo protiv NK Široki Brijeg

Bordo nade se vratile kući

Pobjeda pionira i poraz kadeta FK Sarajevo protiv NK Široki Brijeg

S. Mlaćo

U posljednjim prijateljskim utakmicama u okviru priprema, selekcije pionira i kadeta FK Sarajevo su odmjerile snage sa ekipama Širokog Brijega.

 Pioniri su slavili sa visokih 4:0 golovima Ramića, Numanovića, Simanića i Ivankovića.

Početni sastav U-15 selekcije FK Sarajevo: Ajdin Brkić, Mihael Ivanković, Belmin Karić, Din Ćerimović, Janko Nikolić, Strahinja Pekić, Irfan Ramić, Ajdin Drina, Haris Ališah, Mustafa Numanović i Nermin Bijelonja.

Kadetska selekcija bordo kluba je ostvarila poraz od 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Početni sastav U-17 selekcije FK Sarajevo: Muhamed Šahinović, Emir Mulaosmanović, Sanjin Gušo, Eldin Džafić, Jovašević Mihajlo, Faruk Hodžić, Bakir Dževlan, Amer Tabak, Aldin Fetahović, Salih Viteškić i Irman Sejmenović.

Završetkom utakmice i povratkom u Sarajevo okončane su pripreme pionira i kadeta FK Sarajevo, a juniori bordo kluba su sa pripremama započeli jučer u hotelu Bonaca Makarska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti