FK Sarajevo otputovao u Cardiff, na spisku putnika 22 nogometaša
FOTO: FK Sarajevo

Susret se igra u srijedu

FK Sarajevo otputovao u Cardiff, na spisku putnika 22 nogometaša

Samir Mlaćo

Prvotimci FK Sarajevo otputovali su u Cardiff na utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka. Utakmica u Velsu igra se sutra u 20 sati, a protivnik šampionima Bosne i Hercegovine će biti ekipa Connah's Quay Nomads FC.

U Vels su otputovali sljedeći igrači: Kovačević, Džafić, Dizdarević, D. Hodžić, Hebibović, Salčin, Pidro, Dupovac, Bešić, Šerbečić, Miličević, F. Hodžić, Đokanović, Oremuš, Mustedanagić, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Jukić, Fanimo, Ahmetović i Handžić.

Vinko Marinović je pred put kazao:

"Ovih dana pregledali smo utakmice našeg protivnika, upoznali smo se sa njihovim snagama i slabostima. U pitanju je ekipa koja igra tipični otočki fudbal, opasni su u prekidima i na to moramo obratiti posebnu pažnju. Očekuje nas jedna teška utakmica, ali igramo na odličnom terenu, te mislim da će nam to pomoći da igramo svoju igru."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Susret se igra u srijedu na stadionu Cardiff City Stadium sa početkom u 19 sati po lokalnom vremenu, a po našem u 20 sati. Pobjednik ove utakmice će igrati protiv bolje ekipe iz duela Dynamo Brest - Astana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bordobjeli
Sretan put Šampionima.. Lp tamo igraju najbolji i najveći... Sretan put i ovim malim na utakmicu protiv nekih iz kantonalnih liga...
12 4
Sanin_Mostar
Pa kakva ce ti biti u 3 pretkolu utakmica ako ti je ova teska,nabrij igrace 3 razlike sigurno i bez podcijenjivanja vec ljudi peru sebe u slucaju nedaj boze kiksa.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi