Salčin i Pidro složni: Čeka nas teška utakmica, ali razmišljamo samo o pobjedi

Pred utakmicu kvalifikacija za Ligu prvaka

Salčin i Pidro složni: Čeka nas teška utakmica, ali razmišljamo samo o pobjedi

E. Oštraković

Fudblaeri Sarajeva u srijedu će odigrati utakmicu prvog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka, a protivnik je Connah's Quay Nomads.

Utakmicu su najavila dva nogometaša Sarajeva, a riječ je o Salčinu i Pidri, koji očekuju težak susret, ali žele pobjedu.

"Samim tim da je to prva kvalifikaciona runda u Ligi prvaka to dovoljno govori o težini utakmice. to je ozbiljna država i moramo se ozbiljno i dobro spremiti kao što i radimo. Nadamo se povoljnom rezultatu, tačnije pobjedi i samo o tome razmišljamo. Osjećam se super, imao sam tu lakšu povredu, koja je sanirana. Nadam se da ću biti spreman za utakmicu i da ću pružiti svoj maksimum", rekao je Đani Salčin.

Kao i Salčin i Pidro je bio povrijeđen, istina dosta, dosta duže, ali se polako vraća na pravi takmičarski nivo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurno da nas čeka čvrsta i jaka ekipa. Analizirali smo ih i potrudićemo se da iskoristimo njihove slabosti i da pobjedimo. Mogu biti zadovoljan nakon duže pauze, na terenu dajem svoj maksimum, a to će kroz utakmice biti bolje i bolje", rekao je Pidro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

LevoKrilo
Naravno da trebate razmišljati o pobijedi. Do kada ćemo gubiti utakmice na zagrijavanju. Kada mislimo napraviti bilo kakav iskorak? Hrabro, muški i napraviti će se rezultat...
6 0
Rajvosa2019
Samo odigrati muski i cvrsto , pa sta bude - nemamo sta izgubiti
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi