Takmičarska komisija odlučila: Neće biti odgođen meč na Koševu

Igrat će se u predviđenom terminu

Takmičarska komisija odlučila: Neće biti odgođen meč na Koševu · Saznajemo

E. Škorić

Takmičarska komisija Nogometnog saveza BiH jednoglasno je odlučila da se meč 5. kola Premijer lige između Sarajeva i Veleža ipak igra u nedjelju.

Duel starih rivala bio je planiran za nedjelju, ali je Sarajevo zatražio odgodu nakon plasmana u 2. pretkolo Lige prvaka, kako bi spremno dočekalo duel sa Dinamo Brestom u srijedu.

Mostarci nisu prihvatili prijedlog Sarajeva o promjeni termina utakmice, pa je na kraju Takmičarska komisija NFSBiH odlučila da zadrži prvobitni plan i da ne pomjeri utakmicu unatoč zahtjevu i molbi iz FK Sarajevo.

Dakle, Sarajevo je igralo u srijedu navečer, igrat će u nedjelju ponovo, a onda opet srijeda i opet igra za vikend. I uz sve to, imalo je putovanje do Velsa, pa će također putovati i u Bjelorusiju što znači i da je pred strategom Bordo tima zahtjevan zadatak, što bolje rasporediti snage tokom zgusnutog rasporeda. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Sarajevo - Velež počet će u nedjelju u 19 sati uz direktan TV prenos.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Od sad mi je Zrinja najdraži klub u Mostaru. To je Evropska ekipa, ovi seljaci prodali bi mamu svoju za 3 poena.
19 75
papagaj
Hahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahaha pukla tikvaaaaa
7 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi