FK Sarajevo predstavio pojačanje: Darko Lazić novi stanovnik Koševa!
Dolazak Darka Lazića još jedna je dobra vijest za sve navijače FK Sarajevo, nakon što je klub prethodno potpisao ugovore s nekoliko bitnih igrača

Stigao defanzivac

FK Sarajevo predstavio pojačanje: Darko Lazić novi stanovnik Koševa! · Zvanično

E. Škorić

Fudbalski klub Sarajevo danas je predstavio novog igrača.

Bordo tim je danas u klupskim prostorijama saopštio novinarima ime najnovijeg pojačanja.

Radi se o Darku Laziću, 24-godišnjem defanzivcu koji je prošle sezone igrao za Alanyuspor kod Safeta Sušića, a na Koševo dolazi kao slobodan igrač.

U karijeri je još nastupao za Denizlispor, Anži, Crvenu zvezdu i Spartak. Inače, bivši je mladi reprezentativac Srbije, a rođen je u Smederevskoj Palanci.

"Drago mi je što sam ovdje. Na veliko zadovoljstvo sam doššao ovdje, a ostalo ću pokazati na terenu. Ne znam mnogo o klubu, ali imaju odličnu ekipu, a to govori tabela", kazao je Lazić na predstavljanju, a potpisao je ugovor na godinu i po.

"Pokušavamo da sklopimo ekipu do početka priprema i da se dodatno pojačamo, a jedan od tih je i Lazić. On iskustvom sigurno može da pomogne i želimo mu puno sreće", istako je Emir Hadžić, sportski direktor Sarajeva.

Ovo je još jedna dobra vijest za navijače Sarajeva nakon što su prethodno važni igrači poput Krste Velkoskog, Amara Rahmanovića i Benjamina Tatara produžili ugovore.

Prati trendove, otvorio vlastiti YouTube kanal

Zanimljivo da je, prateći trendove, Lazić u martu 2017. godine otvorio vlastiti YouTube kanal.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dragi moji prijatelji želio bih da vas obavijestim da sam otvorio YouTube kanal na kojem se mogu vidjeti moji klipovi sa treninga, utakmica, intervjui i sve vezano za moj posao. Ko bude želio može da me posjeti", kazao je tada Lazić.

Ipak, Lazić je samo u početku uređivao kanal, ubrzo je prestao objavljivati klipove, pa je posljednji ubačen prije godinu dana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Edin Merlin
Dobrodošao u najbolji klub Bosne i Hercegovine !!!
205 4
DelijeSever
Strasan igrac, videcete, srecno Darko!
140 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi