Upravni odbor FK Sarajevo: Usvojena Strategija za razvoj Omladinskog pogona

Novosti iz bordo kluba

Upravni odbor FK Sarajevo: Usvojena Strategija za razvoj Omladinskog pogona

Jučer je održana sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo na kojoj je rukovodstvo bordo kluba napravilo presjek poslovanja za proteklu godinu, te definisalo plan aktivnosti za naredni period.

Upravni odbor usvojio je preliminarni finansijski izvještaj za 2018. godinu, pri čemu je konstatovano da je FK Sarajevo u protekloj kalendarskoj godini ostvario značajnije prihode u odnosu na 2017. godinu.

Definisano je niz administrativnih promjena koje će biti implementirane u narednom periodu a za cilj imaju poboljšanje kvaliteta poslovanje kluba, navodi se na zvaničnoj stranici aktuelnog lidera Premijer lige.

Upravnom odboru je podnesen izvještaj o radu i stanju u sportskom segmentu prvog dijela sezone 2018/2019. od strane koordinatora za sportski segment, Emira Hadžića. Definisan je plan zimskih priprema uoči drugog dijela takmičarske sezone.

Hadžić je UO predočio i novu Strategiju za razvoj Omladinskog pogona Fudbalskog kluba Sarajevo, koja je na sjednici usvojena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

UO su na uvid predani izvještaji o radu šefa Omladinskog pogona Dževada Šarića, te stručnog štaba prvog tima.

Sjednici Upravnog odbora prethodio je team building na Bjelašnici gdje je upriličeno druženje uposlenika Fudbalskog kluba Sarajevo sa članovima Upravnog odbora.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sportsport
Samir 'mjesto samira
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi