Trener Sarajeva odgovarao na pitanja novinara

Varešanović: Moju ljubav prema ovom klubu mi ne mogu oduzeti

15

Komentari (15)

Brazuka
Opasno se peru pare. Mirvic to radi za svog šefa. A ovi su cukice obicne
amircoralic
Vrsajevica treba skloniti taj ni klikera vise nemoze igrati
Kakakak
Poseri ih Mirza po glavi, to su degenerici koji ne smiju njušku da pokažu
Ajax11
Ja vam kazem, poslje kiksa na pocetku sada protiv Zrinje i Zelje, svi oni ce biti bivši u klubu! Zadnji put su oprali pare, opet doveli 9 novih igrača, odlaze i Mirza i Ajla i Emir ali sto je najgore i Mirvic ! Klub ce prepustiti samog sebi i slobodno kljuc u bravu. Neka ga ondah cupaju HZ ….
Kakakak
HZ ga nikada nisu cupale nece ni tada
DESCHY
Smrad od covjeka
pjanke.sa
Hajde Mirza, pljuju te i tesko ce ti biti. Jedino im mozes zacepiti usta sa dobrim rezultatima. Duplo ti je teze nego ikome, ali mozes ti to. Sa losim rezultatima ja cu prvi ti napisati da moras otici. Isto ko sa Dudicem. Jeb avanje majke to mogu samo primitivci. Sta je god bilo, ipak si ti Sarajlija, dace ti drugu sansu normalni ljudi. Naprijed moje Sarajvoooooooo
nakopitam
Blizi se takozvani derbi. Treba domacin pripremiti ovom ublehasu i mulalicu kilu kokaina
Sto im se ne pridružiš, a ja ti naviko na speed!
rabodimis
"Svakako je lakše igrati bez publike"... Zato ti mozes oduzimat svima ljubav je*o te otac odvratni..
Jasa
Pa bojkotasi svakako nebi dosli.Bolje da se ne brukamo,to su nasi bajni navijaci..ebo vas onaj ko vas nagovori na bojkot.Skupite se u Parkusi pa se hadzijajte.Zar vas nije sramota istalih navijackih skupina Smoju vam se svi.
rabodimis
@Jasa Skoncetrisi se malo.. sta je poenta ovog sto si napisao ? Uopste nije pitanje ko bi i dali bi dosao nego ociti hinjaluci i podvale uhlje*a koji su nas poprilicno kostali u proslosti.. Navijaci su bajni i Ako ti se ne svidjaju vajgadu, niko te ne tjera da ih gledas.. Bojkot je glas razuma i ljubavi prema klubu, jasno je receno kome NE i do detalja objasnjeno zasto. Zar tebe nije sramota sto komentarises nesto o cemu veze nemas ? Nije te ni malo stid sto glup ko ku*ac ispadas ? Ponosni na FK Sarajevo, na HZ, na Bordo boju, na sve borbe koje su iza nas.. Malo je rijeci na sta smo sve ponosni a tice se FK Sarajeva.. Sta NAS boli ku*ac sta ti "svi" misle o nama ? Fali ti koncentracije, eto ti sam skontaj, necu ti ja nista govorit..
Jasa
Nemoj majke,cuj bojkot je izraz ljubavi,e jbg.malo silujes ljudsku inteligenciju.Valjda svako dolazi da gleda svoj klub a ne navijace,to sam vec odradio mislim sjever kad je Djine bio,nisa sa Marsa pao,ali izgleda da HZ nije nikad bio tako lose organizovan i takvi ih ljudi vodili.Stozsli su ugled i navijaca i kluba.Ovo su licni obracuni pojedinaca preko grupe placenika.Tacka.Muslim da se mozes malo kulturnije ponasati i obracati,vjerujem da se neces sa tim rjecnikom spustiti na dno
Taceoni
Cuj nije spreman,kada ce biti 15 maja možda
nakopitam
Mirviceva starleta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.