63

Komentari (63)

user1676115060
Kako smo mocni. To je Sarajevo koje zelim. Bravo momci. Vidi se rukopis Zekica. Ove godine dupla i minimum play off EL! Vamos Saraj’vo (prosjecni navijac torpeda tokom ljeta/zime)
daske06
Najases mi na debeli masni *****
Pinglewood
Nabijem te na svoj torpedo!
user1676115060
A sto odmah vrijedjanje? Jesam li to sta slagao vezano za komentare navijaca fk torpeda tokom priprema?
HUNTER_79
Lažeš ko zemunac.
user1676115060
Komentar prosjecnog navijaca torpeda koji je u stoji na vrhu sjevera, sa tendencijom da ubrzo predje na slovo J na istoku.
E.Car
Šampioni pripremnih utakmica!!!!
daske06
nisi ali opet ****m te u supak
Frane
U drugom su igrali juniori Rumunja, smiri doživljaj
HUNTER_79
E.Car
E.Car
HUNTER_79
@E.Car miran budi avlijaneru krezubi, čkopi mala provjerena.
HUNTER_79
daske06
Kqram ti majku sestru i oca
E.Car
@HUNTER_79 napunio sam baterije na Jadranu sad mogu da ga trpam pitarčićima, ti i ova daska 6-tica možete da ga trpate jedan drugom a ja ću vašim ljepšim polovinama!!!!
HUNTER_79
@E.Car meni ne treba ni Jadran ni bilo šta da bih napunio baterije za smrada, narkomana, klošara i pickicu kao što si ti. A tebi čika HUNTER trpa sve žensko što ti gmiže po kući.
E.Car
@HUNTER_79 na Jadran ide onaj ko je naučio a usput i trpam pitarima, mene možete da mrzite a ja ću vas da hebem jer mi se može!!!
HUNTER_79
@E.Car nekome je Jadran misaona imenica, pa gladuje godinu da ode 3 dana kao na primjer ti, a nekome je Jadran kao da ode u granap, na primjer kao meni. A ti ćeš i dalje biti samo jedna mala lajava čkapi koja može komotno da odjene i suknju. A opet da ne zaboravim, trpam ti sve žensko što gmiže po tvojoj smrljivoj jazbini, pa onda proširim krug i na familijarnost.
BoSniaN_BuLL
Na kojoj poziciji su bili na tabeli u rumunskoj ligi, ovi iz uta?
user1676115060
Pa napredovali ste. Zna se kako ste prosli sa Zeljom proljetos.
user1717839760
Zna i zeljo kako je prosao s nama, da vam nije nas sad bi vi pripremnu s TOŠKom igrali
user1717839760
pa negdje kao i zeljo
Ecosport
Dobili jedva u drugom poluvremenu kada su Rumuni izveli najbolje igrače. Hahahahahaha kako smiješan i žalostan klub. A qitari se opet raduju kao i svake godine, pripremne utakmice, pa onda katastrofa u prvenstvu. O Evropi ne treba ni pričati.
daske06
eci sam ja ****o majku jucer direktno u paksu pa je malo ljut
BoSniaN_BuLL
Haha kada upalis fifa igricu, znat ces da bas u drugom polovremu su igrali standardni igraci, a rezervni igraci nisu nikako dobili priliku u toj utakmici!
HUNTER_79
Smiješan i žalostan si ti otac te yebo pogani šugavi. Yebo ti majku onaj ko ti pokaza put iz nevesinjskih prokletija. A radujemo se što ćemo ti yebati kompletno žensko pokoljenje. Šugo šugava, yebo ti pas mater
Evander
@ecosport ova ubleha vise prati nas neg svoj klub koji se borio za opstanak i izborio ga tako sto su vici pusili racku
rabodimis
@Evander Prodaje se kao Velezovac a veze sa Velezom nema.. I oni ga posalju u pm.. K*rvin sin dodje maksuz da mu se naj*bemo familije.. ima valjda nekih porodicnih problema pa mu drago bude kad mu j*bemo komplet familiju, stali..
Ecosport
Starigrad01
Bravo moje Rajvosa.Bravo Zekiću. Biće ovo još još bolje aBd
BoSniaN_BuLL
Ima ih cak u fifa igrici a svaki njihov igrac bio slabiji od igraca sarajva haha!
HUNTER_79
Hajde ti igraj igrica, još si ti mali da bi skontao malo veće stvari. Fudbal je misaona igra, a to je izgleda nažalost nedokučivo za tebe.
BoSniaN_BuLL
Ti si velik i jos veci strucnjak jer ne igras igrice i komentiras po internetu a ime ti je tako opasno, da se svi plase haha!
HUNTER_79
@BoSniaN_BuLL bosansko govedo, promijeni pelene i obriši sline balavac.
BoSniaN_BuLL
Hahahahaha ti si samo srp za kosenje trave, znaci rob goveda haha!
HUNTER_79
@BoSniaN_BuLL bosansko govedo, imam igračku za tebe pošto voliš da se igraš. Ali prvo moraš da cokiš džojstik, pa da započneš igricu. Bekane mali
BoSniaN_BuLL
Haha pa mi smo prvi u illyricumu sto smo se bavili sa govedom i dobili ime po cuvarima goveda i sta sad, ti kosi za goveda i budi rob haha! Ti si smijesan a jos smijesnije je te pravi to tvoje, sto zelis biti opasan neki! Hahahaha
HUNTER_79
@BoSniaN_BuLL bosanski vole, trči na prvu benzinsku pumpu i kupi sebi litar benzina, učini uslugu planeti Zemlji. Pa drži se goveda čobane i što dalje od asfalta, sreća pa idiotizam nije prelazan. Nominiran si za Oskara gluposti, tupane mali. Govedo glupo, zbog vas je društvo takvo kakvo i jeste, nažalost.
BoSniaN_BuLL
Hahaha sta iz tvog mozga dolazi je tuzno i sta tvoj mozak izbacuje, to pokazuje vecu tragediju od covjeka nego idiotizam! "Nominiran si za oskara gluposti" ukradjena rijecenica sto se svugdje nalazi ali hajd neko nema tu pamet, pa mu treba od drugog! Ja sam kralj iz kraljevine, ti si samo neki mali car! Hahaha
HUNTER_79
@BoSniaN_BuLL bosanska volusino, ti si samo još jedna mala kita iz gaća. A pošto si deklarisani čoban, tebi će čiko dati frulu, pa da imaš šta duvati uz goveda. Benzin, upaljač i da ti se zahvalimo što si nas rasteretio svojih debilskih komentara i nemoj da ozlijediš nekog blizu sebe tu u Jagomiru ili Sokocu, gdje već boraviš. Tupko
BoSniaN_BuLL
Previse spomenujes kite i pornografiju, to meni ne napadne kada pisem sa muskom osobom, jer nisam gej poput tebe! Opet benzin upaljac i blablabla, pises i ponasas se kao kada sam ja bio u 7 razredu i htjeo se dokazivati ponekad, smijesan ba, zaostao si sigurno u 14 godini! Po malo i tuzno, sta po ovome svijetu hoda! Trazi sebi momka, pa pisi seksualne teme s njim haha!
HUNTER_79
@BoSniaN_BuLL opet ti taj mali mozak veličine plivadona ne radi tupane. To je asocijacija na tebe i tvoje zlostavljanje od strane oca ili lokalnog popa, pa si sada zatvoren u sebe, svoje traume, u tom tvom pilećem mozgu ti sve predstavlja prijetnju da ćeš opet biti zlostavljan. Nekako mi te i žao, a opet sa druge strane ti i tebi slični bolesnici ste prijetnja društvu. Da ti ne bi bio drugi Kosta potraži pomoć stručnjaka, otvori se, potraži lijeka, mada mislim da je za tebe već kasno. Rezultat zlostavljanja, a možda čak i incesta je u većini slučajeva neizlječiv, što se vidi po tebi.
BoSniaN_BuLL
Tebi treba pomoc, sta tvoj mozak izbacuje, pa to ne bi ni najveci narcist napisao haha! Ja i bez oca imam veci karakter od tebe, tebi ni otac ne bi pomogo sa batinama! Bolje da sebi nadjes pravi lijek, ali sumjnam da ce ti ista pomoci, jer ponavljam, da si zaostao u pubertetu i jos se ponasas kao klinac sto nije dobio od mame i tate ono sto zeli!
HUNTER_79
@BoSniaN_BuLL bosanski vole, nemoj da preskačeš terapiju, opasan si za društvo Kosta. Hahaha, e čuj karakter? Pa ona krava koju ti čuvaš ima veći karakter od tebe. Moj otac me nije tukao, već me je učio da izađem na kraj sa psihopatama i idiotima poput tebe. Bolje da su se i tvoja mama i tata potrudili malo oko tebe što se tiče usmjeravanja, ali izgleda da osim zlostavljanja nisi ničemu drugom naučen i takav pušten u društvo. Opasni ste vi zlostavljani, mislim u glavi niste čitavi. Idi liječi se bolesnik
Bit ce gusto bit ce 0:2
Šampioni priprema svake godine.
pjanke.sa
A nemoj Huntere oni jos kontaju Dino Dzurbuzovic ih izvadio hahahah pa ga otjerali hahahaah
pjanke.sa
Za vas smo Real Madrid.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Vi ste vjecna rinaka.Pa proslo prvenstvo je ogledalo istorije.U onoj situaciji razlika izmadju dva sarajevska kluba je dva mjesta odnosno cetvrto i sesto je sprdacina.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Jedino koga smo istinski zguzili je Torpedo.
HUNTER_79
Zgužen si ti i spržen u taj pileći narkomanski mozak.
HUNTER_79
Pa jeste prošlo prvenstvo ogledalo lige, kada ste trebali ispasti iz iste, pa ste se naguzili onom banjalučkom štenetu da bi ostali u ligi.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Upitaj materesinu kako je prosla po tom pitanju.
HUNTER_79
@pjanke.sa dobri moj Pjanke, šta se ima objašnjavati Vicinim kujicama?
HUNTER_79
@Bit ce gusto bit ce 0:2 pitat ću tvoj kompletan ženski rod, valjda neka od tih rospija nešto zna?
Bit ce gusto bit ce 0:2
Hunteru lociraj se da te sperma oblije.
HUNTER_79
@Bit ce gusto bit ce 0:2 evo punim ti kćerku, sestru, majku i ostalu žensku gamad što gmiže po kući.
Bit ce gusto bit ce 0:2
Ne pricati usta punih glavića, sjetim ti se komplet prvog safa na dzenazi najdrazeg ti clana smrdljive famElije.
HUNTER_79
@Bit ce gusto bit ce 0:2 napunim ti kćerkicu spermom, pa ti se onda nayebem kompletnog pokoljenja i ono što je pokrepalo i ono što će se roditi.
HUNTER_79
I još ti se usput popišam i poserem na truhle kosti pogane famElije. A majku,sestru, kćerku neka ti napuni kompletan sjever i istok. Mrtve ti yebem
Hanibal
Ja bih najvise volio da Sarajevo izgubi sve pripremne utakmice, onda bi bilo sanse za titulu.
user1583752673
Tako zadnjih par godina odrade pripreme kako treba a kad dodje prvenstvo truba
AdmirAdmir11
Bili ko zeljooo mali a nisu kupovali da ostanu u ligi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.