Nekadašnji mladi reprezentativac blizu potpisa za FK Sarajevo

Rijad Kobiljar se vraća na Koševo

36

Komentari (36)

Plavivozdobarskroz
Cekam Bordo Bijelog da kaze kako je ovo extra pojacanje, da je harao premijer ligom i da u komentaru spomene litex i zeljeznicar????
Adohordas
Ima ovakvih u krajini puno majkemi a za dzaba i za puno manju platu...uprava nam ne zna raditi posao!!! Dovedu nekog anonimusa(ne mislim samo na Kobiljara) i dadnu mu veliku platu za nase uslove...
Arnel925
I mi dovodimo igrače iz regionalne lige u Njemačkoj u PM. Pa bolje da su doveli neki potencijal iz Travnika ili Bugojna barem bi se nadao da će biti nešto od njega. Da je ovaj kvalitet, uspio bi u Njemačkoj.
Milos1312
Ispravka krivog navoda, 3.njemacka liga ti nije regional liga. Momak je u Rudaru pokazao da ima kvalitet, treba mu samo konstantnost i uvjeren sam da ce biti pojacanje.
Arnel925
Pa ispao je u regionalnu zato dolazi kod nas sad. Vidi ćemo eto..
Milos1312
I 3. liga je po kvalitetu kao nasa prva, sto se tice kvaliteta igrackog kadra. O infrastrukturi ne treba pricati, tu smo negdje na razini njihove Landeslige ( 6. liga)
Arnel925
Nažalost mislim njihova regionalna je na nivou naše premijer lige. Svabe imaju 90mil stanovnika. A sport je na profesionalnom nivou i u regionalnoj. Zato ovaj dolazi kod nas. Da nam je nivo veći ovaj bi igrao u Goraždu. Nažalost nije. Zato isto dovodimo igrače iz Serije D u Italiji
Milos1312
Ne bih se slozio s tobom da je njihova Reginalna kao nasa PL, ali svako ima pravo na svoje misljenje. I Regionalna liga nije profesionalna, nego amaterska. U to sam 100% siguran, provjeri. Pozdrav!
Arnel925
Pa Kickers Offenbach, Ulm, SpVgg Unterhaching, Energie Cottbus, Carl Zeiss Jena, Fortuna Köln, Bayern Munich II su sigurno jaci od većine naši premijer ligasa a igraju u regionalnoj ligi.
Adohordas
Haj ne serii majketi,pa znali smo mi odigrati super u evropi protiv jakih ekipa Zrinjski,Zeljo,Sarajevo i evo Velez akoBog da izbaci velikog Aeka..cuj mi u rangu njemacke 5-6 lige nemojte se sramotiti pozz
Alpasinacxx
Koju poziciju igra?
Milos1312
10ka po mogucnosti srednji vezni
King_Kenny
...kad misle naci zamjenu za onog invalida Pidru?...ili misle sa njim igrati do kraja sezone i primati svake utakmice gol nakon njegove greske?
mehamda
Pravo dobar momak igrač je mesi za premijer ligu
BordoBijeli
Realno beze igrac ali eto,bolje da lijevog beka ganjaju.
pjanke.sa
Dobro pojacanje za Premijer ligu. Jos cekamo pojacanja za Europu. Ali hajde jedno po jedno. Sretno Rijade!
Chiesa
Ne možete vi ni protiv Milsmija igrat.. Samo protiv Famosa i okoline
pjanke.sa
@zeljooo buraz jel to ti stvarno? Idi umij se malo svega ti.
BordoBijeli
@zeljooo Vi nikad nece ni sa njima igrati hahahahaha.Litex 7-0
PRESEDAN
Yebo vam on mater a i onom ko ga dovodi
Lukamarinsek
Semjon Milosevic ga dovodi
PRESEDAN
Sa onim smradom što je Kadušića odveo u Zrinjski,izvarao nas i izbio nam ozbiljan novac iz džepa.Fuj,krepali dabogda svi zajedno
unioni
Umjesto da ganjate bekove koji vam ispadaju haos, ili cak golmana dobrog vi se pojacavate prema naprijed. Nista lose ne mislim ovim putem. Ni smo ni mi bajni, ni Bog zna sta.
Chiesa
Slazem se za beka, al sta ce nam koji k.... golman pored Dizdarevića momak je odličan bio protiv Posušja samo da stekne još malo iskustva i bit će ko Kovačević.
Vedox
Brate treba pojacanje i prema naprijed. Sada ce valjda zaganjati i nekog beka...
damir83
Slazem se, golman je čisto bacanje novca. Imamo golmana !
Kockoglavi
Mlaco moze li se napisati bivs mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine a ne nase zemlje.
pjanke.sa
Nece Mlaco da uvrijedi Vicu i DoDicka
Zeleni_zub
E svakavih sam gluposti procitao, ali ovaj gigapartiotizam jos nisam vidio. Garant kuckas iz Svedske? Njemacke?
pjanke.sa
@Zeleni_zub ti bas kivan na dijasporu a?
Milos1312
Propala mu viza pa mu sad krivi dijasporci hahah Gade mi se likovi koji ljude dijele po tome odakle dolaze, gdje su otisli itd. Ako si iz Sarajeva a ja iz Posteljinača jel to automatski znaci da si ti bolji od mene nesto, da si bolji covjek. Ti ako tako mislis ti fuj lik Allaha mi. Ti si meni n razini fasista, rasista, nacionalista…. Pod istu kapu ides drug. Covjeka ne cini bogatsvo, porijeklo…. covjeka cini karakter, ali kome ja to pricam.
Zeleni_zub
@pjanke.sa ma ne na dijasporu. Samo na pakase koji glume patriote i za distance nam zakuhavaju i seru nam se po zivotu koji pokusavamo zivjeti neoptereceni
Zeleni_zub
@Milos1312 karakter je onaj ko stoji iza svojih rijeci? Ili je dovoljno da naprdzujes i to te cini karakterom?
Kockoglavi
Ma jok na moru sam trenutno pa pratim desavanja o najvecem klubu u Bosni i Hercegovini. U subotu sam na tekmi ****la te svedska i gigapatriotizam
Kockoglavi
E jado dok sam po rovu 92-95 boravio ocito si ti bio u dijaspori
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.