FK Sarajevo saznao potencijalnog rivala u drugom pretkolu Lige prvaka

FK Sarajevo saznao potencijalnog rivala u drugom pretkolu Lige prvaka

M. Šljivak

FK Sarajevo saznao je danas potencijalnog protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka.

Bordo tim će, ako eliminiše škotkskog velikana Celtic, u drugom pretkolu igrati protiv pobjednika duela Nome Kalju - Škendija.

Prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka igraju se 23. i 24. jula, dok su revanši na rasporedu 30. i 31. istog mjeseca.

Sarajevo bi u slučaju prolaza prvu utakmicu igralo na Koševu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Bordo tim će u slučaju da ispadne od Celtica ostvariti direktan plasman u treće pretkolo Evropske lige.

Njihova kuglica je izvučena među brojnim drugim i poraženi u duelu Celtic - Sarajevo će preskočiti drugo pretkolo Evropske lige.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Kladionicar_iz_mira
Navijaci ovih malih klubova koji komentarisu klubove koji redovno igraju u Evropi, pa makar ispadali u prvom pretkolu, moraju prvo doci na nivo da se uopste i bore za izlazak u Evropu, a onda i da nekad zaigraju, da bi komentarisali ove koji redovno igraju, pa makar i 8 primili. Voljeli bi svi igrati protiv Genka, Dinamo Kyeva, Atalante, Celtika, Borussie... Ali nema, ima samo Gabela, Doboj Kakanj, Etno selo Stanisici...
32 0
Dzole
Sta vam je ljudi??? Borimo se za uspjeh nasi klubova!! A ne samo neka prepucavanja!!Dokle vise??
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi