FK Sarajevo saznao protivnika u trećem pretkolu Evropske lige

Žrijeb održan u Nyonu

FK Sarajevo saznao protivnika u trećem pretkolu Evropske lige

E. Čaušević

U Nyonu je danas održan žrijeb trećeg pretkola Evropske lige, a svog rivala saznao je i FK Sarajevo.

Bordo klub će takmičenje u Evropi nastaviti u trećem pretkolu Evropske lige nakon što su prošle sedmice poraženi u Brestu od Dynama (2:1) u drugom pretkolu Lige prvaka.

Sarajevo je danas bilo smješteno u Grupi 1 kao nositelj, a tu su još bili Celje i moldavski Sheriff.

Potencijalni rivali bordo kluba bili su pobjednici iz duela Inter Escaldes (AND) - Dundalk (IRL), Astana (KAZ) - Budućnost Podgorica (MNE) i Ararat-Armenia (ARM) - Fola Esch (LUX).

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Voljom žrijeba na kraju je odlučeno da će Sarajevo u trećem pretkolu Evropske lige snage odmjeriti protiv boljeg iz duela Astana (KAZ) - Budućnost Podgorica (MNE) na domaćem terenu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

south
Ubit ce ih Kazahstanci ko mraz paprike
7 23
Sadik82
Ko prstom u g*vno al haj navikli smo. Bar ne moraju toliki put prevalit.
23 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi