Napustio je Koševo, a otvoreno govori o mnogim stvarima

Ibričić: Imali smo puno prepreka, navijačima posebno hvala na podršci

6

Komentari (6)

Adohordas
Sramota nek je Mirvica ,ako je cilj bio evropa sta hoce onda??? Koji seljak pa ovo je ruzno otjerati ekipu koja je ostvarila zacrtano.
Hanibal
4. mjesto je katasytrofa za Sarajevo. Rezultati su bili katastrofalni, nejma ko nas nije nakantao. Bruka. Manite se Musemica i Susica oni samo za parama lete, nije njima do Sarajeva vec samo do para. Sta su to oni do sada dali Sarajevu?? Musemic bio prvak (2 puta ja mislim) ali niko se ne pita koliko je puta trebao biti prvak a nije. Taj je najvise titula prokockao i najvecu otpremninu uzeo i gurnuo klub u financijski ponor. Vratiti Mirzu Varesanovica. Za njegova vremena igrali smo najbolji fudbal u zemlji i lahko postizali golove i osvajali bodove.
pjanke.sa
Smori ti nas sviju
user1583752673
Povedi i ove ublehe od igraca sto si doveo i nemoj slucajno da bi Rozmana zaboravio!
zgembo.popuslic
Zna li se zbog cega su se Mirvic i Ibricic posvadjali?
user1676648256
Mlad si ti doces opet za koju godinu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.