Ibričić na treningu Renanu provukao loptu kroz noge, rapsodija navijača: "Nemoj Ibro, i oni su..."

Pokazao da još uvijek ima magiju u nogama

Ibričić na treningu Renanu provukao loptu kroz noge, rapsodija navijača: "Nemoj Ibro, i oni su..."

Endin Čaušević

Fudbaleri FK Sarajevo nalaze se na pripremama u Umagu, a na današnjem treningu i sportski direktor ovog tima Senijad Ibričić odlučio je da zaigra na treningu i pokazao je da još uvijek ima magiju u nogama.

Bordo klub se punom parom sprema za početak drugog dijela sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine, te se već neko vrijeme nalazi u Hrvatskoj na pripremama.

Sarajevo je u Umagu odigralo nekoliko pripremnih utakmica, te Simon Rožman uigrava ekipu za nove izazove koje čekaju klub s Koševa u nastavku sezone.

No, na današnjem treningu igrači Sarajeva pali su u drugi plan kada je sportski direktor Senijad Ibričić odlučio da obuje kopačke i pokaže da još uvijek "nije za baciti".

Ibričić je zaigrao na današnjem treningu Sarajeva i nekadašnji bh. reprezentativac je opravdao na najbolji način onu izreku "forma je prolazna, a klasa je vječna".

Oglasi

To je na svojoj koži danas najbolje osjetio brazilski napadač Renan Oliveira kojem je Ibričić u jednoj akciji provukao loptu kroz noge što je izazvalo oduševljenje igrača Sarajeva.

Od Ibričića to nije bilo sve jer je bivši as izveo i fantastičnu panenku kada su igrači Sarajeva šutirali penale, te im je pokazao kako se najstrožija kazna izvodi.

Sarajevo je objavilo na Instagramu video Ibričićevih poteza s današnjeg treninga, a to je izazvalo oduševljenje navijača bordo kluba.

Mnogi od njih pohvalili su Ibričića za ono što je pokazao, te su poručili da bi on komotno i danas mogao da odigra jedan period utakmice na vrhunskom nivou.

"Nemoj ih Ibro. I oni su nečija djeca", "Šta će nam bolji ofanzivni vezni od njega", "Auuuu. Svaka čast Ibro", "Mogao bi Ibro lagano sezonu odigrati", "Može se i Ibro 'skinuti' ako zatreba", samo su neki od komentara navijača Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrači Sarajeva uskoro se vraćaju u glavni grad naše zemlje, te ih narednog mjeseca čeka okršaj protiv FK Sloboda u osmini finala Kupa BiH, a zatim i nastavak prvenstva i derbi na Koševu protiv Širokog Brijega.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi