Tajnovita poruka Ibričića uz fotografiju s Rožmanom i Jorgačevićem: "Lijepo poslijepodne..."

Objavio story na Instagramu

Tajnovita poruka Ibričića uz fotografiju s Rožmanom i Jorgačevićem: "Lijepo poslijepodne..."

Endin Čaušević

Senijad Ibričić oglasio se večeras na Instagramu poprilično tajanstvenom porukom, a s njim na fotografiji bio je i trener FK Sarajevo, Simon Rožman, za kojeg se špekuliše da bi na kraju sezone mogao napustiti Koševo.

Sarajevo je uspjelo da izbori plasman u Evropu, ali vjerovatno su na Koševu očekivali više. 

Već neko vrijeme se špekuliše da bi na kraju sezone na Koševu moglo biti promjena, a kako su slovenski mediji objavili prije nekoliko dana Rožman bi mogao spakovati kofere i napustiti Sarajevo ovog ljeta.

Njegovim stopama mogao bi i sportski direktor Senijad Ibričić koji je nedavno suspendovan iz bh. fudbala na sedam mjeseci zbog dešavanja na meču Sarajevo - Borac, a i Sarajevo je potvrdilo da je Ibričić u tom periodu suspendovan od obavljanja bilo kojih dužnosti unutar kluba.

Zbog toga se u posljednje vrijeme sve više priča o tome da bi Ibričić i Rožman mogli da napuste Sarajevo na kraju sezone. 

Ibričić se na tu temu nije htio previše oglašavati, ali danas je tajanstvenom porukom na Instagramu ponovo došao u centar pažnje.

Oglasi

Sportski direktor Sarajeva objavio je story na Instagramu u društvu Rožmana i Bojana Jorgačevića, a ono što je Ibričić napisao poprilično je tajanstveno što je pokrenulo nove špekulacije navijača bordo kluba koji se pitaju da li su vijesti koje on spominje vezane za Sarajevo.

"Lijepo poslijepodne u Sarajevu nakon dobrih vijesti", napisao je Ibričić uz fotografiju koju je objavio.

   Fotografija koju je sportski direktor FK Sarajevo, Senijad Ibričić, objavio na Instagram storyju

Inače, Jorgačević je nekadašnji srbijanski golman koji se penzionisao prije sedam godina i trenutno obavlja funkciju trenera golmana u Sarajevu.

O sudbini Ibričića i Rožmana se još niko ne oglašava, ali sigurno da će više informacija biti poznato kada se završi sezona u Bosni i Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Do kraja sezone u najjačem rangu bh. fudbala ostala su još dva kola. Sarajevo igra u ponedjeljak na svom terenu protiv Posušja, dok u zadnjem kolu idućeg vikenda gostuje ekipi Širokog Brijega.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676604889
Samo otjerat. Mirza Varesanovic je Horde Zla
1 1
user1676648256
Ma nema dalje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi