Predstavljen na Koševu na poziciji sportskog direktora

Ibričić se vratio u bh. nogomet: Igračima prvo moramo vratiti samopouzdanje

9

Komentari (9)

E jada žutog **** mu Dzeko sve a i on Dzeki koji ga savjetuje, smetljara dva, ovaj žuti za pare a ovaj drugi kako mu zena kaze. Sto dalje od Grbavice pogan jedna!
jassony
Nek si ti prvo sebi kosu vratio, da te kompleksi ne drmaju a ostalo langza
rabodimis
Stas brate, sto bi Grunf rekao kad imas onda i mozes.. Crnjak pravi..
bazaorao
On je lud,on je jak, on je Željin Manijak. Možetel vi koga dovesti u klub a da ne navija za Želju.
Idi gledaj svoj klub skretnicaru. Ajmo nefci
Drakula
Klosari samo navijaju za zelju,s ibro je gospodin
atomskimrav
Eto koliko je navijac Zelje da je obukao dres Sarajeva.
bazaorao
Naš klub. Moj klub ne igra kao što ni vi ne igrate. Preostale su nam samo prijateljske i bajramski turniri. A što se tiče lige vidjet cemo čiji će ggazda imati više para da kupi. Do sada ste vi pobjednici na moju žalost.
rabodimis
Mitomane Ibricic = Hajduk.. Nek on odradi dobar posao, uopste mu necemo zamjerit sto je bio vas simpatizer.. Pa i Krpic je nekad bio Pitar a vama to koliko znam nikad nije zasmetalo.. Rustemovic takodje al to ne racunam, mi smo vam zeljeli da imate njega u ekipi, to smo smatrali kletvom.. XD
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.